Το 1.500.000 ευρώ εγγύηση για να μην πάνε φυλακή Εξάρχου και Κούτρας ήταν μόνο μια προειδοποίηση! Οι οφειλές των 50 εκατ. ευρώ του Αλβανικού δημοσίου και οι «καρπαζιές» από το Μαξίμου σε Μπάκο και Καϋμενάκη να τα θεωρήσουν «γραμμένα στην άμμο» και ξεχασμένα.


edolio5 team

Θα σας ενημερώσω σήμερα για μια υπόθεση που είναι θαμμένη στα συρτάρια του υπουργείου Εξωτερικών. 

Το αλβανικό δημόσιο οφείλει στην κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ (θυγατρική της Intrakat) πριν την αγοράσει το δίδυμο των άσχετων επί των κατασκευών Μπάκου και Καϋμενάκη εδώ και πολλά χρόνια 50 εκατ. ευρώ. Μαζί με την αγορά της εταιρείας όπως είναι φυσικό αγόρασες τα χρέη και τις οφειλές.

Το αλβανικό δημόσιο φυσικά «κάνει το κουνέλι» και δεν πληρώνει.

Ο Εξάρχου της Άκτωρ και της Intrakat που πριν λίγες μέρες αφέθηκε ελεύθερος από την ανακρίτρια και εισαγγελέα με εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ για να μην πάει φυλακή, τρώει την μια σφαλιάρα μετά την άλλη από την κυβέρνηση για να μην διεκδικήσει η εταιρεία τα χρήματα αυτά και γκρεμιστούν οι διμερής σχέσης με την Αλβανία! 

Έχει ήδη σταλεί από την ΑΚΤΩΡ ανάλογο αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης όπως προβλέπεται.

Το αίτημα αποστέλλεται από το Δικαιοσύνης στη συνέχεια στο ΥΠΕΞ, καθώς χρειάζεται η έγκριση του Υπουργού Εξωτερικών.

Όλα όμως έχουν φρενάρει αφού τους 2 εφοπλιστές που είναι και ουσιαστικά τα αφεντικά του ΑΚΤΩΡ με μπροστινό τον Εξάρχου το Μαξίμου τους έχει «για πλάκα».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !