Η συνάντηση Μελλισανίδη - Τζίγκερ στην prive αίθουσα της ψαροταβέρνας Δουράμπεης στο Ψυχικό! Η αναζήτηση καναλιού από τον «Τίγρη», τα πετρέλαια που απασχολούν και τους δύο και η λίστα με τους φίλους υπ. ευρωβουλευτές που ζήτησε το αφεντικό της ΑΕΚ να παίξουν στα «μαγαζιά» της οικογένειας ήταν στο μενού δίπλα στις αλιανάρες τσιπούρες.


Του ειδικού συνεργάτη

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποιος πλήρωσε τον λογαριασμό ούτε ποιος είχε την πρωτοβουλία της συνάντησης αφού λογικά αυτός θα έβαλε και το χέρι στην τσέπη. Εδώ που τα λέμε όμως είναι ψηλά γράμματα αυτά αφού οι δύο κύριοι δεν διαθέτουν τσέπες αλλά καταπακτές! 

Οι δυο άνδρες Μελλισανίδης και Τζίγκερ γευμάτισαν την Τετάρτη το μεσημέρι στην περίφημη ψαροταβέρνα Δουράμπεης στο Ψυχικό.

Κατέφτασαν περίπου στις 13:55 και αμέσως κατευθύνθηκαν στην prive αίθουσα του resto.

Μάλιστα είχαν κατεβάσει και την κουρτίνα έτσι ώστε να προστατεύονται από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποχώρησε γύρω στις 15:30 και στην συνέχεια ο «Μελισσάν» κάθισε σε άλλο τραπέζι με δυο συνεργάτες του.

Όπως αντιλαμβάνεστε ουδείς, πέρα των δυο τους, γνωρίζει τι ειπώθηκε.

Ίσως λίγο ποδόσφαιρο ίσως και λίγο business.

Οι πιο πονηροί, με δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Μελισσανίδης έχει τοποθετηθεί (επενδυτικά;) στην Helleniq Energy εταιρεία συμφερόντων του Σπύρου Λάτση και του Ελληνικού Δημοσίου, πιστεύουν ότι οι δυο τους συζήτησαν και τις επενδυτικές ανησυχίες του προέδρου της ΑΕΚ, στις πετρελαϊκές business όπου εμπλέκεται ενεργά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Υπάρχει βέβαια και η αναζήτηση για κανάλι από τον Μελλισανίδη και είναι όλα πιθανά να βάλει κάποια λεφτάκια και να μπει σε έτοιμο μαγαζί που διαθέτει η οικογένεια. Δεν αποκλείεται στο τραπέζι να υπήρχε και η λίστα με φίλους του διοικητικού παράγοντα της ΑΕΚ που είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές όπου ζήτησε να παίξουν δυνατά από τα μαγαζιά των ΜΜΕ της οικογένειας. 



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !