Ο «εξαφανισμένος» Έρβις Μαρτινάι έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Αλβανού στον Βύρωνα! Ο «Βασιλιάς του τζόγου», οι διάδοχοι του, οι 2 δολοφονίες που είχε χρεωθεί ο νεκρός και η συμμορία με ανιψιό βουλευτή του Ράμα που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος.


edolio5 team

Ο 32χρονος νεκρός Αλβανός Μπραχίμι δεν ζούσε στην Ελλάδα αλλά είχε έρθει στην Αθήνα για να γιορτάσει το Πάσχα με την οικογένειά του, η οποία έμενε σε διαμέρισμα κοντά στο σημείο όπου τον εκτέλεσαν. Το θύμα διέφευγε στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αφού γνώριζε ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Ο Μπραχίμι ήταν σε ανοιχτή διαμάχη με τον «βασιλιά του τζόγου» Ερβις Μαρτινάι, ο οποίος όμως εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Αύγουστο του 2022, ενώ οι Αρχές της γειτονικής χώρας θεωρούν βέβαιο πως είναι νεκρός ή τουλάχιστον θέλουν να λένε. Οι σχέσεις του Μαρτινάι με τις αρχές ασφαλείας στην Αλβανία είχαν πολλές υπόγειες διαδρομές. Οι διάδοχοι του όμως, αφού πλέον αυτός είναι εξαφανισμένος από παντού. έψαχνε να σκοτώσει τον 32χρονο ο οποίος είχε συστήσει αντίπαλη συμμορία με τον ανιψιό του Ραχμάν Ράγχια, βουλευτή του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα αναγκάστηκε να αποπέμψει μετά τον σάλο.


Ο εξαφανισμένος «βασιλιάς του τζόγου» Ερβις Μαρτινάι

Ο Μπραχίμι είχε εκτελέσει τον ανιψιό του Ερβις Μαρτινάι στην υπερυψωμένη γέφυρα της Κρούγια στις 17 Ιουλίου 2022. Ενώ τον Ιουλίου 2022 συνέχισε τη δολοφονική του πορεία στο κέντρο της πόλης Μιλότ, όπου σκότωσε τον Κλίσμα Πρέτσι την ώρα που έβγαινε από το θωρακισμένο τζιπ του, που γαζώθηκε με 108 σφαίρες.

Ο 28χρονος Πρέτσι ξεψύχησε επιτόπου, ενώ ο συνεπιβάτης φίλος του Ιλι Βράχια σώθηκε καθώς ξαναέκλεισε την πόρτα και κλειδώθηκε στο θηριώδες Toyota Land Cruise. Ο 32χρονος του Βύρωνα και ο ανιψιός του βουλευτή το 2021 είχαν εισβάλει σε μπαρ στην πόλη Λέζα και είχαν πυροβολήσει αναζητώντας τον ιδιοκτήτη.

Ο Ιλι Βράχια παλαιότερα είχε συμπαρασύρει σε ραντεβού τον 32χρονο για να συναντήσει τον «βασιλιά του τζόγου» και να τα βρουν, αντί αυτού όμως ξυλοκοπήθηκε και, όταν τον άφησαν να φύγει, είπε στον Ιλι ότι δεν θα συγχωρούσε ποτέ αυτό που μου έκανες.

Ο Μαρτινάι, το αφεντικό των τυχερών παιχνιδιών, αγνοείται εδώ και δύο χρόνια.  Ο Μαρτινάι , άνθρωπος του Ράμα «εξαπατήθηκε» όμως όταν του χρύσωσαν το χάπι για να αγοράσει το μεγαλύτερο καζίνο στην Αλβανία, τις παραμονές που η κυβέρνηση Ράμα έβαζε κρυφά με νόμο… φραγμούς και «προϋποθέσεις» κηρύσσοντας, υποτίθεται, τον «ανένδοτο αγώνα» στον παράνομο τζόγο, για να πάνε όμως οι άδειες σε επιχειρηματίες «ευνοούμενους» της κυβέρνησης. Ο Μαρτινάι θεώρησε πως εξαπατήθηκε, ζητούσε τα λεφτά του πίσω, δεν τα έλαβε ποτέ κι έτσι άρχισε η βεντέτα με τους αντίπαλους επίδοξους διαδόχους του.

Ο «βασιλιάς» δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο αλλά καταγόταν από οικογένεια με οικονομικές δυνατότητες. Ο πρώην αρχηγός της κρατικής αστυνομίας Σέμσι Πρέντσι, αναλύοντας τις «διαβεβαιώσεις» Ράμα, είχε δηλώσει στο Euronews Albania: «Στην αλβανική κυβέρνηση υπάρχουν υπουργοί διορισμένοι από εγκληματικές ομάδες. Αν… διαβάσετε τη δήλωση Ράμα για την περίπτωση του Ερβις Μαρτινάι, είναι σαν να λέει στην αλβανική αστυνομία: ή βρείτε τον νεκρό και πείτε την αλήθεια στον κόσμο ή βρείτε τον ζωντανό και φέρτε τον στη δικαιοσύνη». Οπότε -σύμφωνα με τον απόστρατο ανώτατο αξιωματικό– «ο Ράμα πρώτα λέει πως τον θέλει νεκρό και μετά όλα τα άλλα».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !