Τα παιχνίδια της ζωής του «Mr Jumbo»! Ο θάνατος του Γιώργου που στοιχειώνει την οικογένεια Βακάκη, τα εκατομμύρια που ρέουν άφθονα και το πάντρεμα με τον εφοπλισμό. Οι 3 γάμοι του Απόστολου, τα ξέφρενα πάρτι της Χριστίνας, οι σπουδές μαγειρικής στο Μαϊαμι, ο πεθερός Διαμαντίδης, το εξώγαμο στην Σαλαμίνα και το τροχαίο ατύχημα στην Εκάλη που οδήγησε στον θάνατο έναν νεαρό.


edolio5 team

Η φοβερή οικογενειακή τραγωδία που έζησε η οικογένεια του Απόστολου Βακάκη το 2017, με το χαμό του γιου του, ύστερα από τροχαίο στην Εθνική Οδό έχει στοιχειώσει, παρά τα ξέφρενα πάρτι κατά καιρούς, την ζωή τους.

Όλα πλέον έχουν μπει στην «γραμμή» για την Σοφία και Χριστίνα Βακάκη!

Έχουνε μαζευτεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα απανωτά placement, με τελευταίο το προχθεσινό, να μπορούν να δημιουργήσουν ένα family fund με βασικούς μετόχους τις κόρες του. Και ίσως αυτό να έχει στο μυαλό του ο πολυπράγμων πατέρας τους. Ίσως όμως και κάτι άλλο που θα φανεί στο μέλλον για το αν θα επιτρέψει η αμύθητη περιουσία του να πάει σε γαμπρούς.

Ο Απόστολος Βακάκης υπήρξε για πολλά χρόνια παντρεμένος με την Εύη Γιατίλη, με την οποία και απέκτησε τα τρία παιδιά του: τη Χριστίνα, τη Σοφία και τον Γιώργο, ο οποίος χάθηκε στο τραγικό τροχαίο της Εθνικής, εκεί όπου σκοτώθηκε επίσης ένας φίλος του και η μάνα με το βρέφος της.

Ο δεύτερος γάμος του ήταν με Αλίκη Μπενρουμπή και ο τρίτος με την Ειρήνη Παναγοπούλου, κόρη του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.


Μετά το θάνατο του γιου του, ενεργό ρόλο στην εταιρεία ανέλαβε η κόρη του Σοφία η οποία έχει σπουδάσει οικονομικά στην Αμερική. Σαν το πατέρα της και η ίδια, εσωστρεφής, απεχθάνεται τη δημοσιότητα, ζει μια ήρεμη ζωή χωρίς πολλές life style εμφανίσεις και φωτογραφήσεις. Είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη, γιου του ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας, Διαμαντή Διαμαντίδη.

Ήταν το 2019 όταν ο Πασχάλης Διαμαντίδης αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον κλάδο της ναυτιλίας, ευελπιστώντας να έχει τον πατέρα του αρωγό στις πρώτες του κινήσεις. Αυτό όμως δεν έγινε και σχεδόν για μεγάλη περίοδο δεν μιλούσαν. Τα χρήματα που χρειάστηκε τα βρήκε από τον Βακάκη. Ο Πατέρας του σκληρός άνθρωπος με μεγάλες περιπέτειες στην οικογένεια όταν λέει «όχι» το εννοεί. Είναι γνωστό στην ναυτιλιακή πιάτσα το γεγονός με το νεαρό από την Σαλαμίνα που ισχυριζόταν παρουσιάζοντας έγγραφα ότι είναι γιος του, χωρίς γάμο. Το ίδιο και η μητέρα του νεαρού αφού μίλησε δημόσια για την σχέση που διατηρούσε με τον εφοπλιστή Διαμαντίδη. Μια ακόμη μεγάλη περιπέτεια για την οικογένεια ήταν όταν ο τζούνιορ Διαμαντίδης οδηγώντας ένα πολυτελές Mercedes, επιστρέφοντας από το γυμναστήριο χτύπησε και σκότωσε έναν άτυχο υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων.

Ο στόλος της Velos του νεαρού γαμπρού του Βακάκη διαθέτει πλέον 12 πλοία αξίας 292 εκατ. δολαρίων.

Η σύζυγός του, Σοφία Βακάκη, έχει δύο παιδιά με τον Πασχάλη Διαμαντίδη.

Από την άλλη η Χριστίνα Βακάκη είναι πιο εξωστρεφής. Παλαιότερα είχε έντονη κοινωνική ζωή και λάτρευε τη μόδα και τα ακριβά αξεσουάρ. Με κάθε ευκαιρία έκανε και ένα πολυτελέστατο πάρτι. Από τα αδέλφια αυτή ήταν η πάντα η πιο εξωστρεφής και η πιο απρόβλεπτη με δεδομένη τη κλίση της στις γεύσεις, τόσο ώστε κανείς δεν ξαφνιάστηκε όταν αντί να σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, έγινε δεκτή από την σπουδαιότερη, μοντέρνα σχολή σεφ του κόσμου στο Μαιάμι που κανείς δεν κατάλαβε γιατί πήγε αφού τα παράτησε και ξανά γύρισε. Ίσως μια νεανική εξόρμηση αφού τα χρήματα έρρεαν σαν νερό.

Με τον χαμό του αδελφού της επιστρέφει στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, παντρεύεται τον Βασίλη Μιχαήλ, που δηλώνει εφοπλιστής κι έχει και αυτή δύο παιδιά.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2014 έπειτα από μια θυελλώδη σχέση, έναν μήνα μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα από τις χειμερινές τους διακοπές κι ενώ όλα συνηγορούσαν ότι η σχέση αυτή όδευε προς επισημοποίηση, ήρθε ο χωρισμός. Λέγονταν τότε πως η αιτία για το χωρισμό ήταν η άρνηση της Χριστίνας στην πρόταση γάμου του. Εκείνη επέστρεψε στο Μαϊάμι και εκείνος συνέχισε τη ζωή του, παραμένοντας φίλοι. Περισσότερο έγινε γνωστός μέσω των φωτογραφιών που δημοσιευόντουσαν σε περιοδικά αγκαλιά με την τραγουδίστρια Josephine.

Όταν η Χριστίνα επέστρεψε στην Ελλάδα για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια της και άρχισε να ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας, μοιραία οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά και το ζευγάρι Χριστίνα Βακάκη και Βασίλης Μιχαήλ είναι αγαπημένο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !