Το πε - το πε ο Παπαγάλος! Ο καυτός γεροντοέρωτας του 67χρονου γνωστού επιχειρηματία με την 23χρονη υπάλληλο του και το πάρτι στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για τον αρραβώνα. Ο Πανταζής με την κορούλα του και το ζεϊμπέκικο που έριξε νοκ - άουτ τον γόη.


Του ειδικού συνεργάτη 

Σας έχω ενημερώσει ήδη για τον μεγάλο γεροντό έρωτα που οδηγήθηκε σε αρραβώνα ανάμεσα σε έναν 67χρονο επιχειρηματία με 23χρονη κυρία που είναι υπάλληλος του.
Κατ’ αρχάς να σας πω ότι με πληροφόρησαν για το big πάρτι που έκανε το ζευγάρι στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Μια privee γιορτή που κατά πολλούς έγινε για να επισημοποιηθεί η σχέση του επιχειρηματία με τη συμβία του. Ο Μπαμπάς και η μαμά της νεαράς ήταν εκεί αλλά η κόρη του επιχειρηματία απούσα αφού μάλλον δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Απ’ ό,τι μου είπαν, δεν υπάρχει ακόμη βέρα στο αριστερό, αλλά αυτά είναι τυπικότητες σε αυτές τις ηλικίες. Συνήθως η Βέρα αντικαθίσταται με Yacht ή ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. Είναι οι «σύγχρονες βέρες». 

Έμαθα, επίσης, ότι στο εντυπωσιακό αυτό πάρτι τραγούδησε ο Λευτέρης Πανταζής, που όπως και να το κάνεις απευθύνεται στο κοινό του 67χρονου επιχειρηματία.

Όμως, για το νεανικό κοινό, τις φίλες και τους φίλους της elegance 23χρονης οικοδέσποινας, τον ρυθμό για ξέφρενο χορό έδωσε η Κόνι Μεταξά, η οποία όπως ξέρετε είναι η κόρη του «ΛεΠά».

Με τον τρόπο αυτό καλύφθηκαν τα μουσικά γούστα όλων των προσκεκλημένων και η νύχτα στον Αστέρα κύλισε όμορφα με το φιλόξενο ζευγάρι να οργανώνει εξαιρετικά ένα ακόμη πάρτι από τα πολλά. 

Έμαθα όμως ότι στο πρώτο ζεϊμπέκικο ο 67χρονος που έχει και 3 - 4 «συνοδά» της ηλικίας που φροντίζει με χαπάκια, δεν τον βοήθησαν να συνεχίσει τις σβούρες στην αυτοσχέδια πίστα. Αντίθετα η 23χρονη που βλέπει ότι έφυγε από την μιζέρια το τράβηξε μέχρι το πρωί. Ακόμη και όταν αυτός είχε πάει για ύπνο στο δωμάτιο που συνηθίζει να νοικιάζει στο ίδιο συγκρότημα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !