Στο ταβερνάκι «Έλια και τσίπουρο» Γεραπετρίτης και Κουτναζής την Παρασκευή το μεσημέρι και ο άγνωστος επισκέπτης! Όταν οι δύο τους κρυμμένοι στην γωνιά έτρωγαν και σιγοψιθύριζαν, τους την «έπεσε» ένας κύριος που «έδιωξε» τον υπουργό Εξωτερικών και απαίτησε να τα πει κατά μόνας με τον γραμματέα του πρωθυπουργού.


Του ειδικού συνεργάτη

Λίγα μέτρα μακριά από το υπουργείο Εξωτερικών , στην οδό Ζαλοκώστα η αλήθεια είναι ότι έχε ωραίους μεζέδες. 

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής τους απόλαυσαν για τα καλά την Παρασκευή το μεσημέρι.

Πάντως, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως αφού  ολοκληρώθηκε το γεύμα των δύο και σηκώθηκαν να φύγουν, κάποιος κομψά ντυμένος την είχε «στήσει» στον Στέλιο Κουτνατζή και του είπε: «πάμε να τα πούμε πέντε λεπτά» σαν του έδινε εντολή που δεν μπορούσε να αρνηθεί ο γραμματέας του πρωθυπουργού. Μάλιστα έκανε νόημα να είναι μόνοι τους.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης το κατάλαβε και άρχισε να βαδίζει μόνος του (με την συνοδεία του εννοείτε) προς το ΥΠΕΞ. Ποιος ήταν ο απαιτητικός συνομιλητής που ήθελε κατά μόνας συζήτηση με το δεξί χέρι του πρωθυπουργού. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !