Πόρισμα - φωτιά στον οικονομικό εισαγγελέα Καψιμάλη για τον Λαβράνο! Η κλήση από τον αντιεισαγγελέα του ΑΠ Ζήση για τις υποκλοπές και τα πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για εικονικά τιμολόγια που γεμίζουν βαλίτσες.


Του ειδικού συνεργάτη

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με τον φίλο μου και εκλεκτό μέλος της Αθηναϊκής Ελίτ Γιάννη Λαβράνο. Το 2ο Ελεγκτικό Κέντρο Αττικής, εκεί δηλαδή που γίνονται έλεγχοι για σοβαρές φορολογικές υποθέσεις, βρίσκεται στο Μοσχάτο. Ένα πουλάκι από το κτήριο μου είπε ότι τις τελευταίες ημέρες επικρατεί αναβρασμός στις υπηρεσίες του καθώς μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο του εκτενούς ελέγχου και οι φάκελοι πάνε από γραφείο σε γραφείο.

Το πρόστιμο που θα επιβληθεί θα είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ, χώρια τις ποινικές ευθύνες κατά του φορολογούμενου.

Γιατί εδώ μιλάμε για πλαστά, εικονικά τιμολόγια εκατομμυρίων ευρώ κάτι που φυσικά σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ.

Και για να μη σας κρατάω σε αγωνία, μαθαίνω ότι το πρόσωπο αυτό ονομάζεται Γιάννης Λαβράνος.

Να είναι άραγε ο γνωστός επιχειρηματίας που έλυνε κι έδενε τα τελευταία χρόνια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φροντίζοντας να κάνε κουμπαριές με υπουργούς, βουλευτές όλων των κομμάτων;

Να είναι αυτός που έπαιρνε δουλειές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ; Μάλλον αυτός είναι τελικά.

Αυτό που μαθαίνω επίσης, είναι ότι στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καψιμάλη βρίσκεται πόρισμα – φωτιά για τον εν λόγω επιχειρηματία και ότι σε λίγες μέρες θα περάσει το κατώφλι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ζήση για το θέμα των υποκλοπών.

Οπότε κρατηθείτε. Τα καλά νέα έρχονται  σε λίγες μέρες.

Θα έχουμε αναταράξεις που θα φτάνουν μέχρι την Κύπρο, μπορεί και το Λονδίνο. Κάποιοι πάντως κάνουν προσπάθεια οι εξελίξεις να μετατεθούν μετά τις ευρωεκλογές. Να σας πω επίσης ότι ένας - ένας εγκαταλείπει τον Λαβράνο. Ακόμη και ο λογιστής Κάραλης που η αλήθεια είναι ότι έφαγε ζεστό ψωμί που έβγαινε από τον φούρνο φρέσκο - φρέσκο επί ημερών παντοδυναμίας του φίλτατου Γιάννη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !