Η ρευματοκλοπή από το Da Capo του Κολωνακίου επί χρόνια και τα πρόστιμα που αγνοούνται! Το στέκι υπουργών και βουλευτών που επιβραβεύουν με την παρουσία τους τα «έργα και τις ημέρες» του ιδιοκτήτη Στάθη Χριστοδουλόπουλου.


edolio5 team

Το edolio5 που και μνήμη και καλό αρχείο, θυμάται ότι το 2018, είχε πιαστεί στα πράσα η κεντρική καφετέρια στην Πλατεία Κολωνακίου Da Capo, να κλέβει ρεύμα από Δημόσια παροχή.
Μάλιστα στον έλεγχο που έγινε από το ΔΕΔΔΗΕ, μετά από συμπτωματικό γεγονός πάντως, διαπιστώθηκε ότι η παράνομη επισύνδεση (η ξεκάθαρη ρευματοκλοπή δηλαδή…) είχε ξεκινήσει τουλάχιστον 5-6 χρόνια πριν ίσως και νωρίτερα και είχε «γλυτώσει» από καμία εκατοστή χιλιάδες ευρώ τον ιδιοκτήτη.

Είχε προβληθεί τότε ως μεγάλη επιτυχία αποκάλυψης της παρανομίας και είχαν προαναγγελθεί… εξοντωτικά πρόστιμα.

Έκτοτε αγνοείται η τύχη των προστίμων και της πιθανής πληρωμής τους ή μη. Αυτό πάντως που είναι σίγουρο ότι κάθε μέρα υπουργοί και βουλευτές κάνουν παρέλαση από το συγκεκριμένο μαγαζί επιβραβεύοντας έτσι την ενέργεια του ; Φυσικά δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν το γνωρίζουν αφού το θέμα είχε πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Από τους καλύτερους πελάτες είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολούθησε το 2020 και το γενικό κλείσιμο λόγω covid, οπότε η «αρχηγική» καφετέρια ενισχύθηκε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τις επιστρεπτέες προκαταβολές.

Καλό θα ήταν κάποιος να μας ενημερώσει τι έχουν γίνει τα πρόστιμα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !