Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου ανέλαβε την υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων! Οι 6 εμπλεκόμενοι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί στην δικογραφία που δεν έπραξαν όσα έπρεπε και οι τεράστιες αποζημιώσεις που θα διεκδικηθούν από την ποινικολόγο Έλενα Τζούλη. Η δικογραφία ξεπλένει τους ανώτερους αξιωματικούς που δεν ήξεραν (;) ότι το τμήμα ήταν «γυμνό».


edolio5 team

Σε έγγραφες εξηγήσεις κλήθηκαν οι 6 αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα.
Σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό σκέλος, έχουν κληθεί να δώσουν όλοι οι αστυνομικοί έγγραφες εξηγήσεις, κάτι που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως ύποπτοι και έχουν περιθώριο 5 ημέρες να απαντήσουν εγγράφως για το τι έκαναν και για το τι δεν έκαναν.

Παράλληλα, έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους όσο και από τους συγγενείς και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης και οι Αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ έχουν στα χέρια τους όλο το απαραίτητο υλικό.

Σε αυτή την έρευνα οι αστυνομικοί δεν θα κληθούν να καταθέσουν, καθώς θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης ποινικών αδικημάτων. Να σημειώσουμε ότι η παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους της οικογένειας της άτυχης Κυριακής Γρίβα δήλωσε η ποινικολόγος Έλενα Τζούλη, σύζυγος του Πάνου Καμμένου και ως φαίνεται θα διεκδικηθούν τεράστιες αποζημιώσεις από τους εμπλεκομένους εάν κατηγορηθούν. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !