Η στοχοποίηση μέχρι εσχάτων της Γεωργίας Αδειλίνη κατ' εντολή! Η δολοφονία χαρακτήρα της εισαγγελικής λειτουργού από πρόθυμα ΜΜΕ επειδή δεν είναι αρεστή στον λαθρέμπορο καυσίμων που ήθελε την εκλεκτή του.


edolio5 team

Μόνο εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ως προς την ενορχηστρωμένη επίθεση και άνευ όρων δολοφονίας χαρακτήρα που δέχεται η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Το edolio5 είχε αναφερθεί και στο παρελθόν κατά το διάστημα επιλογής για την θέση αυτή, για την εκλεκτή του «ηγέτη» της λαθρεμπορία καυσίμων στην χώρα που όμως τελικά δεν είδε την φίλη του να ανηφορίζει στην καρέκλα του Αρείου Πάγου αλλά να πιάνει στασίδι πέριξ αυτής. Είναι προφανές ότι στο όνομα της υπόθεσης που πράγματι εγείρει ερωτηματικά για τον βαθμό συγκάλυψης από την κυβέρνηση και αφορά την «δολοφονία» τουλάχιστον 57 ανθρώπων κάποιοι έχουν δημιουργήσει με το μυαλό τους την μοναδική ευκαιρία για να χτυπήσουν την ανώτατη εισαγγελική λειτουργό, όχι επειδή κρίνουν ότι δεν κάνει καλά την δουλειά της αλλά για να εξυπηρετήσουν το σύστημα που θέλει την εκλεκτή του και αυτή με την σειρά της να ανταλλάσσει την στήριξη αυτή με όποιο μέσα μπορεί. Είναι αλήθεια ότι αρκετά ΜΜΕ δεν έχουν αντιληφθεί τον κρυφό πόλεμο συμφερόντων που δεν έχουν καμία σχέση με το τραγικό δυστύχημα και αβαντάρουν την δολοφονία χαρακτήρα της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού. Έχουν γνώσει οι φύλακες όμως. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !