Έδινε «παρόν» για παλαιότερη ποινική υπόθεση και φοβήθηκε ότι τώρα θα προφυλακιστεί! Κακοποίησε την γυναίκα του και όταν η ΟΠΚΕ έκανε ντου στο σπίτι του στην Γλυφάδα για να τον συλλάβει αυτοκτόνησε με περίστροφο που είχε παράνομα. «Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών» είπε η σύντροφος του.


edolio5 team

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Απριλίου, στη Γλυφάδα. Ένας άνδρας, 27 ετών, χειροδικούσε κατά της συντρόφου του στο πεζοδρόμιο, στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Ικαρίας 28.

Κλιμάκιο της ΟΠΚΕ, που περνούσε τυχαία από την οδό, αντιλήφθηκε το συμβάν. Οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στον άνδρα με τη φράση: «τι κάνεις εκεί;», αυτός εισήλθε αμέσως στην πολυκατοικία, ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κλειδώθηκε μέσα. Λίγο αργότερα, αυτοκτόνησε.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο ανέμεναν την εντολή του Εισαγγελέα για να μπουν στο διαμέρισμα, ενώ καθ’ οδόν βρισκόταν και διαπραγματευτής. Όταν, όμως, οι Αρχές εισήλθαν στον χώρο, σπάζοντας την πόρτα, βρήκαν τον 27χρονο νεκρό.

Το θύμα της επίθεσης είπε στους αστυνομικούς ότι ο 27χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, όταν της επιτέθηκε και παρουσίαζε τάσεις αυτοκτονίας.

Ο αυτόχειρας ήταν γνώριμος της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, καθώς είχε διαπιστωθεί η εμπλοκή του σε υποθέσεις με ναρκωτικά και ληστείες, ενώ είχε εμπλακεί και σε ένα τροχαίο με εγκατάλειψη.

Ο αυτόχειρας είχε καταδικαστεί για απείθεια και όφειλε να εμφανίζεται στο Α.Τ. Γλυφάδας δύο φορές τον μήνα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !