5.000.000 ευρώ ο τζίρος τον μήνα του αίσχους πάνω από τους τάφους! Οι τραμπούκοι και η «μαφία» των καντηλιών και των μνημάτων στα νεκροταφεία των δήμων Νέας Σμύρνης - Ηλιούπολης - Αγίου Δημητρίου - Νίκαιας - Σχιστού και Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδώνας. Με συμπεριφορά μπράβων εύσωμοι (!) που δηλώνουν εργάτες απειλούν και βρίζουν όσους δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για να κλάψουν τους νεκρούς τους.


edolio5 team

Οι καταγγελίες στο email του edolio5 τους τελευταίους 5 μήνες δεν λένε να κοπάσουν. Αν ήταν μια ή 2 ίσως να μην δίναμε τόσο σημασία.
Οι 15 όμως δεν μπορούν να αγνοηθούν. Σύμφωνα με αυτές, πολίτες που προσέρχονται στα κοιμητήρια Νέας Σμύρνης - Ηλιούπολης - Αγίου Δημητρίου - Νίκαιας - Σχιστού και Νέας Φιλαδέλφειας  προκειμένου να διεκπεραιώσουν κάποια εκκρεμότητα που αφορά έναν δικό τους άνθρωπο που έχασαν βρίσκονται αντιμέτωποι με χυδαία συμπεριφορά ανθρώπων, που δηλώνουν «κουμάντο» στο κοιμητήριο. «Εργάτες» που περιφέρονται πάνω από τα μνήματα χωρίς όμως να έχουν ούτε ένα λεκέ πάνω στα ρούχα τους. Είναι προφανές ότι δεν επρόκειτο για εργάτες αλλά για κάποιους που αναζητούν πελάτες προκειμένου να αναλάβουν εργολαβικά να ανάβουν τα καντήλια , την κατασκευή μνημείων ή οποιαδήποτε άλλη εργασία χρειάζεται για να έχει αξιοπρέπεια στο τελευταίο του ταξίδι ένας άνθρωπος. Αν κάποιος ρωτήσει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι μαθαίνει του λένε ότι είναι εργάτες που απολαμβάνουν ασυλία αφού τα χρήματα που μαζεύονται από διάφορες δουλειές είναι πολλά.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όποιος προσπαθήσει να βρει κάποιον προϊστάμενο για να εκφράσει τα παράπονα του, εμποδίζεται από τους ίδιους τους εργάτες που με βρισιές και συμπεριφορά μπράβων που τον απωθούν από τον χώρο του κοιμητηρίου. Το edolio5 επικοινώνησε με τους προϊσταμένους των κοιμητηρίων αυτών και μας είπαν πως υπάρχουν εργολάβοι που έχουν αναλάβει με διαγωνισμό να ανάβουν τα καντήλια και να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στον χώρο των κοιμητηρίων για οποιαδήποτε εργασία θέλει να κάνει κάποιος. Απίστευτο και όμως αληθινό. Όπως μας είπαν οι ίδιοι άνθρωποι ο τζίρος τουλάχιστον σε αυτά τα 6 κοιμητήρια ξεπερνάει τα 5.000.000 ευρώ τον μήνα. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός που μας κατήγγειλαν άνθρωποι που προσπάθησαν να φτιάξουν τα μνήματα των οικείων τους στα κοιμητήρια Νέας Φιλαδελφείας - Χαλκιδόνας και στην Νέα Σμύρνη από μαρμαράδες που είχαν μαζί τους συγγενική σχέση και μόλις εμφανίστηκαν στο κοιμητήριο προπηλακίστηκαν από οργανωμένη ομάδα των μπράβων που τους απαγόρευσε την είσοδο. Ομιλούμε για μαφία νονών της νύχτας! Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες των αναγνωστών μας απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα όπως μας είπαν ο πρόεδρος του διαδημοτικού κοιμητηρίου Σχιστού Δημοσθένης Σταματάτος , όσες φορές του καταγγέλθηκαν, έδρασε άμεσα υπέρ των ανθρώπων που ήθελαν να τιμήσουν τους νεκρούς τους.

Είναι προφανές ότι το edolio5 θα φιλοξενήσει την άποψη οποιουδήποτε αναφέρεται στο ρεπορτάζ και νομίζει ότι αδικείται. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !