Ένα μεροκάματο 15.000.000 ευρώ στην Intrakat! Η κατασκευαστική εταιρεία που φτιάχνει δρόμους και γιοφύρια ανέλαβε την ψηφιοποίηση (!) αρχείων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Μήπως πουλάει και συνταγές μαγειρικής για μουσακά ;


edolio5 team

Αν νομίζατε μέχρι σήμερα ότι η κατασκευαστική εταιρεία Intrakat ασχολείται μόνο με τσιμέντα και σιδερόβεργες κάνατε λάθος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά υπέγραψε σύμβαση συμφωνίας – πλαισίου, διάρκειας 3 ετών, με την δημόσια εταιρεία «Κοινωνία της Πληροφορίας», προϋπολογισμού ύψους €9,75 εκατ., με δικαίωμα προαίρεσης έως το ποσό των €14,7 εκατ. για την υλοποίηση τμήματος του μεγάλου έργου «Ψηφιοποίηση Αρχείων Δεδομένων του Υπουργείου Δικαιοσύνης», τα οποία ξεπερνούν σε αριθμό τις 300 εκατ. σελίδες. Τώρα αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει μια κατασκευαστική εταιρεία με έργο ψηφοποίησης , δύσκολα θα μπορώ να σας απαντήσω.

Το βέβαιο είναι ότι το δίδυμο Μπάκου και Καϋμενάκη , ιδιοκτήτες της Intrakat επειδή βρίσκονται έξω από όλα τα μεγάλα έργα η κυβέρνηση τους πέταξε ένα μεροκάματο για να μην διαμαρτύρονται.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !