Η αρχή του τέλους για την «ασυλία των έργων» του Νίκου Κοκλώνη! Η σύσκεψη στον Άρειο Πάγο που έγινε την Πέμπτη και η αναζήτηση ευθυνών για την καθυστέρηση της έρευνας από τους «αρμόδιους» σχετικά με το 75σελιδο πόρισμα Βουρλιώτη που τον κατονομάζει ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης.

edolio5 team

Αργά ή γρήγορα ακόμα και οι πιο ισχυρή ασυλία που μπορεί να έχει κάποιος για διάφορους λόγους, που οι «διαδρομές» του έχουν να κάνουν κυρίως με το παρελθόν, τελειώνει με κρότο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Άρειο Πάγο κατόπιν εισηγήσεως ενός Αεροπαγίτη, με αντικείμενο την εξέταση των δημοσιευμάτων μεταξύ άλλων και του edolio5 που αναφέρονται στην κραυγαλέα καθυστέρηση των ενεργειών της δικαιοσύνης που θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει και σχετίζονται με το πόρισμα - φωτιά του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη που όπως αποδεικνύεται τόσο από το ρεπορτάζ του edolio5 όσο και άλλων ελάχιστων ΜΜΕ, τον κατονομάζει ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης και διακινητή πολλών εκατομμυρίων ευρώ που προέρχονται από πηγές αδήλωτες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις για την υπόθεση αυτή που δυστυχώς έτσι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα έχει ντροπιάσει την Ελληνική δικαιοσύνη και αφήνει υπονοούμενα «πανηγυριών» εκ μέρους του διερευνώμενου από την δικαιοσύνη για σωρεία κακουργημάτων ότι «εμένα δεν με αγγίζει κανείς». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενεργοποιήθηκε και η επιθεώρηση δικαστών προκειμένου να ελεγχθεί εάν υπάρχει σκόπιμη καθυστέρηση από εκείνους που έπρεπε να «τρέξουν» την δικαστική έρευνα και αδράνησαν για οποιονδήποτε λόγο. Οι εξελίξεις αυτές είναι βέβαιο ότι θα βάλουν φρένο στην ήδη συμφωνημένη αγοροπωλησία του OPEN από τον τηλεοπτικό παραγωγό όπως έχει ήδη αποκαλύψει το edolio5. Η άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη, αν συμβεί, δεν επιτρέπει στο ΕΣΡ να εγκρίνει την μεταβίβαση έστω και μερικών μετοχών.

Υ.Γ.

Μαθαίνουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης όπου βρεθεί και όπου σταθεί κατηγορεί την δημοσιογραφική ομάδα του edolio5 με χαρακτηρισμούς που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε επειδή είμαστε από τα ελάχιστα ΜΜΕ που αναφερόμαστε στα έργα και τις ημέρες του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του στείλουμε λίγο ξύδι «ΤΟΠ».  


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !