Παραγράφηκαν τα αδικήματα του Γιάννη Ρουμπάτη έκρινε ομόφωνα το δικαστήριο! Η δίκη για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος στελέχους της ΕΥΠ και η λιποθυμία του την ώρα της απολογίας του. Παρούσα στην αίθουσα η σύζυγος του Μαίρη Σάββα και ο μάρτυρας υπεράσπισης Κωστίδης.


edolio5 team

Από την αρχή της έναρξης της δίκης είχε φανεί ότι η υπόθεση οδηγείται σε κρίση παραγραφής των αδικημάτων από την έδρα  αφού η Εισαγγελέας το είχε επισημάνει και ευλόγως είχε δημιουργηθεί η απορία γιατί συνεχίστηκε η διαδικασία. Σήμερα έπεσε η αυλαία στο μονομελές πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από πολλές συνεδριάσεις.

Η εισαγγελέας της έδρας επισήμανε σήμερα στην αγόρευση της την παραγραφή που υπάρχει στην υπόθεση αυτή. και η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη. Να σημειώσουμε ότι κατά την απολογία του ο Ρουμπάτης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και σταμάτησε για λίγα λεπτά. 

Παρούσα στην αίθουσα ήταν και η σύζυγος του καθώς και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης που κατέθεσε ως μάρτυρας υπερασπίσεως του μεταξύ άλλων, χωρίς να πει κάτι για την ουσία της υπόθεσης παρά μόνο ότι «θαυμάζω τον Γιάννη Ρουμπάτη γιατί ήταν ένας καλός δημοσιογράφος»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !