Η αποχή των δικηγόρων οδήγησε σε νέα διακοπή την δίκη με κατηγορούμενο τον Γιάννη Ρουμπάτη για τις 19/1! Η επιμονή των συνηγόρων υπεράσπισης για αναβολή επ αόριστο και η πρόεδρος της έδρας που επέμενε. «Η δίκη αυτή κύριοι θα γίνει από αυτό το δικαστήριο πριν παραγραφεί το αδίκημα. Τελεία και παύλα.»


Του ειδικού συνεργάτη

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη έχει αναβληθεί έως σήμερα 4 φορές.

Με αιτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης, λόγο ωραρίου ή λόγο αποχής των δικηγόρων πλέον η προσδιοριζόμενη για σήμερα δίκη 19/12 οδηγείται ξανά στην δικαστική αίθουσα στις 19/1 στο κτήριο 13. 

Η μηνύτρια Αγγελική Ρ. μια πανέμορφη και γοητευτική κοπέλα, όπως άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε για πρώτη φορά στο edolio5, με την ανάλογη κάλυψη των ματιών για ευνόητους λόγους εξαιτίας της θέσεως που υπηρετούσε, υπήρξε υφισταμένη του κ Ρουμπάτη στην ΕΥΠ, ως προϊσταμένη μιας από τις πιο ευαίσθητες μονάδες της ΕΥΠ, στην Θράκη. Να σημειώσουμε ότι η ίδια παρίστατο στο δικαστήριο μετά του δικηγόρου της αλλά και με την παρουσία μαρτύρων της εκ των οποίων κάποιοι προσέρχονται στο δικαστήριο από την Θράκη σε όλες τις δικασίμους που έχουν οριστεί μέχρι σήμερα. Έχει προκαλέσει πάντως εντύπωση το γεγονός η επιμονή των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων Γιάννη Ρουμπάτη για την αναβολή της υπόθεσης, που σημαίνει άλλοι δικαστές στην έδρα, ενώ η πρόεδρος του μονομελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών που είναι αναγκασμένη για διάφορες αιτίες να δεχτεί την μεταγενέστερη εκδίκαση της υπόθεσης δεν δέχεται την αναβολή και ορίζει νέα δικάσιμο στα πλαίσια της διακοπής όπως ορίζει η δικονομία που σημαίνει ότι η ίδια και με παρούσα την ίδια εισαγγελέα επιθυμεί να δικάσει την υπόθεση αυτή.

Να σημειώσουμε ότι μάρτυρας υπερασπίσεως του Γιάννη Ρουμπάτη είναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης όπως έχει ήδη αποκαλύψει το edolio5.

Διαβάστε την υπόθεση

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !