Ο Ρουμπέτης ήταν ο τελευταίος που είχε δηλώσει «πρόθυμος» για να το πάρει στην πλάτη του! Τα 5.000.000 ευρώ και το πιο ακριβό «συμβόλαιο θανάτου» στην νύχτα που έχει αναβληθεί λόγο εκτέλεσης των εκτελεστών. Την ίδια τύχη είχε και ο προηγούμενος «εθελοντής» που είχε καταγράψει το δρομολόγιο του θύματος με κάθε λεπτομέρεια.


Του Άρη Σπίνου

Η τέχνη της πληροφορίας αποτελεί μεγάλο σχολείο για όλους που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν πριν τα γεγονότα. Η πληροφορία μας έρχεται από βαθύ γνώστη της νυχτερινής πραγματικότητας που εκ της θέσεως του γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα οι άλλοι μαθαίνουν μόλις συμβούν τα γεγονότα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές που μεταφέρθηκαν στο edolio5, ο κοριός της ΕΥΠ έχει εντοπίσει σημαντικούς διαλόγους που κατατείνουν στον σχεδιασμό δολοφονίας πρωτοκλασάτου ονόματος της "νυχτερινής ζωής" έναντι 5.000.000 ευρώ.

Μια απόπειρα σε βάρος του προσώπου αυτού στο παρελθόν είχε αποβεί άκαρπη για "τεχνικούς λόγους". Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το "συμβόλαιο" αυτό θεωρείται από τα πιο ακριβά που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα  αφού στην κοινή λογική το θύμα δεν "αγγίζεται" εξαιτίας της δυναμικής που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια γεγονός που του δίνει κυριαρχία σε πανελλήνιο επίπεδο και όχι μόνο  στον κόσμο της νύχτας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 ο δολοφονημένος Ρουμπέτης είχε δηλώσει «πρόθυμος» για να εκτελέσει αυτό το «συμβόλαιο θανάτου». Ίσως μια άλλη φορά... σε έναν άλλο κόσμο. Την ίδια διάθεση όμως είχε εκδηλώσει πριν αρκετούς μήνες και ένας άλλος που βρέθηκε και αυτός όμως δολοφονημένος. Όπως προέκυψε στο σπίτι του βρέθηκε σχεδιάγραμμα και σημειώσεις με 2 διευθύνσεις που επισκεπτόταν το θύμα αλλά και τις κινήσεις που είχε κάνει τις τελευταίες 10 μέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν βρίσκονται στην ζωή ούτε αυτοί (φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί) που συμμετείχαν στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του «πρώτου ονόματος» του οποίου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας και είχε τραυματιστεί σοβαρά.