Ο Νατσιός, το «κονκλάβιο», οι άγνωστοι χρηματοδότες και τα κορόιδα που «τρέχουν» για να γεμίσουν οι τσέπες των άλλων! Όλα τα ονόματα που «σφάχτηκαν στο γόνατο» ενώ βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς, και αντικαταστάθηκαν από τους «εκλεκτούς της παρέας» που μυρίστηκαν βουλευτιλίκι και κρατικό παραδάκι. Στα «κάγκελα» υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα που εγκαταλείπουν τον «δάσκαλο με τα κομποσκοίνια».


edolio5 team

Χωρίς έλεος συνεχίζεται ο διωγμός των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος «ΝΙΚΗ» που βγήκαν πρώτοι σε σταυροί στις εκλογικές του περιφέρειες, αλλά προφανώς δεν ήταν οι αρεστοί του κονκλάβιου ή της "Ομαιχμίας" έτσι ονομάζεται το προεδρείο της "ΝΙΚΗΣ" που αγνόησε την λαϊκή ετυμηγορία και έβαλε πρώτους άλλους. Φανταστείτε να αποκτήσουν και εξουσία αυτοί οι άνθρωποι πέρα από τον εαυτού τους.

Η περίπτωση της Βασιλικής Ζιάκα δεν είναι η μόνη αλλαγή στα ψηφοδέλτια με λίστα του κόμματος 

Ειδικότερα, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο πρώτος κατά την αναμέτρηση του Μαϊου υπερπολύτεκνος Γιώργος Μπαϊραμίδης τοποθετήθηκε στην τελευταία (!) και την θέση του στην κορυφή να λαμβάνει ο συνταξιούχος αρεοπαγίτης Γιώργος Αποστολάκης που εμφανίστηκε από το πουθενά και ουρανοκατέβατος. «Δεν ξέραμε ότι υπάρχει» είπαν στελέχη της «ΝΙΚΗΣ» στο edolio5.

Στην Ανατολική Αττική πρώτος στην λίστα μπαίνει. Τάσος Οικονομόπουλος, που στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε 2ος σε "σταυρούς" στο νότιο τομέα. Η πρώτη σε "σταυρούς" στην Ανατολική Αττική Αρετή Αθανασίου έπεσε στην 3η θέση.
Η πρώτη σε ψήφους στη Δυτική Αττική, Ευανθία Αμπαδόγιαννη, κατέβηκε στην τέταρτη θέση της λίστας. Στην 1η θέση ανέβηκε ο Γιώργος Παλαιτσάκης ο οποίος στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ήλθε δεύτερος σε ψήφους.
Στη Ροδόπη, ο πρώτος σε ψήφους Ανδρέας Μαρίνος τέθηκε εκτός ψηφοδελτίου και τη θέση του πήρε ο Αθανάσιος Ιωακειμίδης.
Στην πενταεδρική περιφέρεια Σερρών, ο πρώτος σε ψήφους Ιωάννης Βαρώσης μπήκε δεύτερος στη λίστα με τον Ζώη Ζαρταλούδη να παίρνει τη θέση του - είχε έλθει πρώτος σε σταυρούς στην Χαλκιδική, περιφέρεια που εκλέγει τρεις βουλευτές.
Στη Χαλκιδική πρώτος στην λίστα μπήκε ο κ. Πέτρος Παπαγεωργίου που ήταν 5ος σε σταυρούς στην Β' Θεσσαλονίκης.
Στη Φθιώτιδα την πρώτη θέση στην λίστα πήρε ο τελευταίος σε σταυρούς Βασίλης Φάκος ενώ ο πρώτος σε σταυρούς τοποθετήθηκε τελευταίος στην λίστα της Κορίνθου.

Όπως είπαν στο edolio5 δεκάδες στελέχη της «ΝΙΚΗΣ» που επικοινώνησαν μαζί μας δεν θέλουν πλέον να έχουν καμία σχέση με την «παρέα» που αποφασίζει ερήμην της λαϊκής βούλησης. Ιδιαίτερα αρνητική ήταν και για το θέμα των χρημάτων που δαπανά το κόμμα αυτό χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν για το που βρίσκει τόσα πολλά λεφτά.