Τηλεφωνούσε όλη νύχτα από τα κρατητήρια στην ερωμένη του στην ΕΥΠ (Γεωργία Σ.) και σε άλλες "άκρες" του για "βοήθεια" αλλά κανένας δεν σήκωσε το τηλέφωνο! Προφυλακίστηκε ο γιατρός Αντώνης Μανιάτης και άλλα 3 άτομα! Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας πακιστανός - κατηγορούμενος με περιοριστικούς όρους.


Του Άρη Σπίνου

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν σήμερα στο κτήριο της Κατεχάκη  οι αποκαλύψεις του edolio5 για την σχέση του γιατρού που συνελήφθη με την π. τμηματάρχη της διεύθυνσης προμηθειών στην ΕΥΠ που σήμερα έχει πλέον υποβαθμιστεί και ασχολείται με ανταλλακτικά μαζί με τον νόμιμο σύζυγο της (Γιώργο)! Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 4 από τους 5 προσφάτως συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 23χρονος εκ των πακιστανών.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος με καταγωγή από το Πακιστάν θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ. Παράλληλα, υποχρεούται σε εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.


Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους νέους συλληφθέντες για τη σοκαριστική υπόθεση βρίσκεται και ο  γιατρός Αντώνης Μανιάτης. Όπως αποκάλυψε το edolio5 σε σχετικό ρεπορτάζ σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρίσκονται ένας οδοντοτεχνίτης από την περιοχή του Κολωνού καθώς και πέντε ακόμη άτομα τα οποία φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη ως βιαστές της.

Οι συγκεκριμένοι άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί μερικώς και εφόσον προκύψουν νεα στοιχεία δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν σε βάρος τους τα επόμενα εντάλματα σύλληψης. Οι συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 15, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες αν προκύψουν νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται ο Μανιάτης πήρε πολλά τηλεφωνήματα από το καρτοτηλέφωνο των κρατητηρίων στην ΓΑΔΑ αλλά δεν απαντούσε κανείς! 

Σχετικό ρεπορτάζ

(Ν4) Συλλήψεις υπόθεσης Κολωνού! Το εξώγαμο παιδί του γιατρού Αντώνη Μανιάτη με την πράκτορα της ΕΥΠ και ο γάμος της με τον "Κώστα από το συνεργείο" με την Μαίρη (κουμπάρα) που ήξερε τα πάντα για την "ατίθαση" φίλη της. Όλα τα ονόματα και οι "άκρες" του παράνομου ζευγαριού της Κατεχάκη.