(Ν4) Συλλήψεις υπόθεσης Κολωνού! Το εξώγαμο παιδί του γιατρού Αντώνη Μανιάτη με την πράκτορα της ΕΥΠ και ο γάμος της με τον "Κώστα από το συνεργείο" με την Μαίρη (κουμπάρα) που ήξερε τα πάντα για την "ατίθαση" φίλη της. Όλα τα ονόματα και οι "άκρες" του παράνομου ζευγαριού της Κατεχάκη.

Του Άρη Σπίνου

Τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν για τις επαφές και τις άκρες που είχε ο ήδη συλληφθής δερματολόγος Αντώνης Μανιάτης. Είναι ήδη γνωστό από το ρεπορτάζ ότι ο γιατρός έχει 5 παιδιά. 

Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως είναι ότι το τελευταίο με την Γεωργία Σ.. Μια υπάλληλος της ΕΥΠ που προσλήφθηκε επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά ως καθαρίστρια. 

Τα χρόνια πέρασαν και οι σπουδές της στο ανοιχτό πανεπιστήμιο της έδωσαν την δυνατότητα να πάρει το βαθμό του τμηματάρχη. Η σχέση της με τον γιατρό Αντώνη Μανιάτη ήταν γνωστή σε όλη την Κατεχάκη. Φίλες της με ενεργό επιχειρησιακό ρόλο περνούσαν από το γραφείο του ως ασθενείς.

 Η καλύτερη φίλη της ήταν η Μαρία Β. Επίσης στέλεχος της ΕΥΠ η οποία και έγινε κουμπάρα στο γάμο της με ένα τεχνικό που εργάζεται στο συνεργείο των αυτοκινήτων της ΕΥΠ. Ο γνωστός σε όλους "Γιώργος". Ο γάμος όμως αυτός φαίνεται ότι δεν στάθηκε εμπόδιο και η εξωσυζυγική σχέση με τον γιατρό Μανιάτη συνεχιζόταν χωρίς διάλλειμα. 

Το παιδί που έκαναν μαζί τους ένωσε περισσότερο. 

Η Γεωργία Σ. τα τελευταία 3 χρόνια ήταν το αγαπημένο παιδί ενός εκ των υποδιοικητών της υπηρεσίας ενώ η ίδια προσπάθησε να συνδικαλιστεί στην υπηρεσία χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Πάντα καυχιότανε για τις σχέσεις που είχε με άκρες του πολιτικού συστήματος. Όλοι γνώριζαν και γνώριζουν όπως η ίδια λέει την στενή επαφή που διατηρεί με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. Να θυμίσουμε ότι ο Πατούλης ήταν από τους πρώτους πρωταγωνιστές φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας να είναι αγκαλιά με τον "πολιτικό του φίλο" Ηλία Μίχο. 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...