Το "προφητικό" ρεπορτάζ του edolio5 στις 29/1! "Ξεδόντιασαν" το γραφείο του "Σάκη του Αλβανού" και την κατασκευαστική εταιρία - βιτρίνα που έκλεινε τα πιο ακριβά ραντεβού στην Αθήνα με call center. Οι 2 συλλήψεις των γυναικών με τα 13 κιλά κόκας που είχαν προηγηθεί και συνεργάστηκαν με τις αρχές, τα 3 ξενοδοχεία "στέκια", τα 15 "εργαλεία" και τα 8 μέλη της "παρέας" που φόρεσαν χειροπέδες ενώ αναζητούνται 3 άτομα.


edolio5 team

Οι 2 συλλήψεις των γυναικών που έγιναν στο αεροδρόμιο πριν λίγες μέρες για μεταφορά 13 κιλών κοκαϊνης ήταν η αρχή του τέλους της εξάρθρωσης ενός εκ των μεγαλύτερων γραφείων διακίνησης λευκής σαρκός. Το ρεπορτάζ του edolio5 για το τι "ερχόταν" ήταν προφητικό. Υπόθεση εξάρθρωσης διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιόταν στην εμπορία και εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών από τη Λατινική Αμερική, παρουσιάστηκε σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Για τον εντοπισμό των θυμάτων και τη σύλληψη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε τρία ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής όπου εντοπίστηκαν οι 15 γυναίκες - θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, υπήκοοι Βραζιλίας, Κολομβίας, Βενεζουέλας και Μαρόκου, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 8 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων 5 αλλοδαποί και 3 ημεδαποί.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 37χρονος αλβανικής καταγωγής, που ήταν ο αρχηγός του κυκλώματος, ακόμα τρεις άντρες (ηλικίας 40, 33 και 31 ετών), που είχαν αναλάβει τη μεταφορά των θυμάτων και την παρακράτηση των χρηματικών αμοιβών, ένας 62χρονος στο ξενοδοχείο του οποίου γίνονταν οι ερωτικές συναντήσεις με τους «πελάτες» και διέμεναν τα θύματα, και τρεις γυναίκες που είχαν αναλάβει την λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου, μέσω του οποίου κανόνιζαν τις συναντήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ