Ένας έρωτας που δεν σβήνει! Ο Πατούλης παρακολουθεί τι γράφει ο τύπος για την "Πατούλαινα". Η σύμβαση με την εταιρία αποδελτίωσης των ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη για την π. σύζυγο.


edolio5 team

Εκπληκτα έμειναν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, όταν τέθηκε προς έγκριση η ανανέωση της σύμβασης «υπηρεσιών ηλεκτρονικής αποδελτίωσης με εξωτερικό συνεργάτη» στη συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης. Θα περίμενε κανείς το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη για το τι γράφει ο τύπος να εξαντλείται στους δήμους, για τον ίδιο και άντε και για το υπουργείο Εσωτερικών. 

Η Περιφέρεια Αττικής έσπευσε να ανανεώσει τη σύμβαση, η οποία οδεύει προς τη λήξη της, καταθέτοντας λίστα με θεματολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα άσχετο πρόσωπο με τις πολιτικές δραστηριότητες της Περιφέρειας Αττικής. Τη Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, πρώην σύζυγο του Περιφερειάρχη.

Ο ρόλος της εν λόγω υπηρεσίας αποτελεί την καταγραφή της επικαιρότητας που αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναγράφονται στη λίστα, δηλαδή ό,τι μπορεί να γραφτεί στα διαδικτυακά μέσα ή να αναπαραχθεί στα υπόλοιπα ΜΜΕ σχετικά με τα εν λόγω ονόματα. Η υπηρεσία απαιτεί «την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο, 24/7 και 365 ημέρες τον χρόνο», και η ανανέωση της σύμβασης να κοστολογείται στα 23.000 ευρώ τον χρόνο.

«Ουσιαστικά το Γραφείο Τύπου θέλει να παρακολουθεί επακριβώς όσα γράφονται στα ΜΜΕ κα ικοινωνικής δικτύωσης για ένα πρόσωπο άσχετο με τη δράση της Περιφέρειας Αττικής, όπως είναι η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη», δήλωσε στο σώμα ο Δ. Κατσικάρης, περιφερειακός σύμβουλος. 

Ακόμη δεν έχει καταστεί σαφές εάν θα συμπεριληφθεί… και με τη «βούλα» το όνομα της πρώην συζύγου του Γιώργου Πατούλη, με την αντιπολίτευση στην Περιφέρεια να θεωρεί πιθανή την αφαίρεσή της από την τελική δημοσιευμένη απόφαση, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις.

Ωστόσο, οι προθέσεις της διοίκησης Πατούλη δείχνουν ότι ο έρωτας δεν έχει σβήσει.