Έσπασε το ώμο της δικαστής του ΣτΕ που συμμετέχει στην σύνδεση! Το χειρουργείο που δεν "πέτυχε" και η διακοπή του ειδικού δικαστηρίου για την επόμενη Δευτέρα.


edolio5 team 

Ένα απρόοπτο και δυσάρεστο γεγονός που συνέβη σε μια δικαστή που συμμετέχει στην σύνθεση του ειδικού δικαστηρίου οδήγησε σε διακοπή την υπόθεση! Διακόπηκε, για την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, η δίκη Παπαγγελόπουλου - Τουλουπάκη.

Αιτία, ο αδόκητος τραυματισμός ενός από τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου, όπως ανακοινώθηκε στην προηγούμενη δικάσιμο από τη διευθύνουσα τη διαδικασία Βασιλική Ηλιοπούλου..

Η Πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου είχε ενημερώσει από χτες τους συνηγόρους του πρώην Υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, όπως και της πρώην Εισαγγελέα Ελένης Τουλουπάκη ότι, το πρόβλημα υγείας της δικαστή του ΣτΕ - μέλους της σύνθεσης του Ειδικού Δικαστηρίου, που έσπασε τον ώμο της και υπεβλήθη σε επέμβαση, δεν αποκαταστάθηκε και γι΄αυτό το λόγο δεν θα γίνει η δίκη σήμερα.

Εάν την επόμενη Δευτέρα η δικαστής δεν είναι σε θέση να ανέβει στην έδρα, τότε θα αντικατασταθεί από αναπληρωματικό μέλος της σύνθεσης του ΣτΕ.