Απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση με την ατζέντα των "πελατών - κτηνών" που έχει ο παιδοβιαστής Μίχος Ηλίας! Έστειλε "μήνυμα" με την γυναίκα του στους "ενδιαφερόμενους" που έχουν χάσει τον ύπνο τους. "Πες τους πως θα τους πάρω μαζί μου στην κόλαση αν δεν με βοηθήσουν". Αντιπεριφερειάρχης, ιερέας, 2 ηθοποιοί και δικηγόρος μεταξύ των 18 προσώπων που έχουν ταυτοποιηθεί ως πελάτες. Έρχεται αρμαγεδώνας.


Του Άρη Σπίνου


Ραγδαίες είναι οι διαστάσεις που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα η ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού και των αποκαλύψεων σχετικά με το κύκλωμα βιασμών που φέρεται να είχε στήσει ο 53χρονος που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε συστηματικά το 12 ετών παιδί.



Σε ένα κελί του 7ου ορόφου της Ασφάλειας Αττικής, χωρίς να τον έχει επισκεφθεί κανείς, παραμένει ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι από την περιοχή των Σεπολίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχει πάρει αρκετά τηλέφωνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την ημέρα που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων δεν έχει πάει ούτε η σύζυγος του ούτε ο γιος του να τον δουν από κοντά. Είναι βέβαιο όμως ότι έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο. Αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, χωρίς όμως μέχρι αυτή την ώρα να έχει κάποιον δικηγόρο ο οποίος να τον εκπροσωπεί. Σε περίπτωση που μέχρι αύριο ο 53χρονος δεν έχει συνήγορο να τον υπερασπιστεί, θα του οριστεί από την εισαγγελία. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσει και νέα προθεσμία ώστε ο συνήγορος του να ενημερωθεί για την ογκωδέστατη δικογραφία και στη συνέχεια να απολογηθεί.

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικός υπολογιστής γίνονται «φύλλο και φτερό» καθώς από την ταυτοποίηση ατόμων αναμένεται να προκύψουν νέοι κατηγορούμενοι και νέα εντάλματα σύλληψης που υπολογίζεται ήδη σε 18. Ήδη, έχει γίνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα των μηνυμάτων τα οποία δεν παρουσιάζουν ποινικό ενδιαφέρον και η προσοχή έχει στραφεί στα πρόσωπα τα οποία έδειξαν… ενδιαφέρον για την 12χρονη. «Ένα μήνυμα που περιέχει χρηματική συναλλαγή ή σημείο ραντεβού, δεν είναι το ίδιο με ένα μήνυμα με απλό χαιρετισμό» λέει αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται μεταξύ των προσώπων που θα κληθούν είναι ένας δικηγόρος, ένας αντιπεριφερειάρχης και 2 ηθοποιοί. και ένας ιερέας

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη δυο φορές κατάθεση από το ανήλικο κορίτσι και είναι πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση της καθώς δεν ξεχνούν ότι πρόκειται για ένα… παιδί. Στόχος τους είναι όταν θα έχουν αρκετά στοιχεία και για αλλά άτομα, τότε να χρειαστούν την επιβεβαίωση της 12χρονης η οποία φέρεται να έχει πει ότι «πήγε σε 10 με 15 ραντεβού τα οποία τις είχε κανονίσει ο 53χρονος». Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εκτιμούν ότι είναι πολύ περισσότερα τα άτομα τα οποία πλήρωσαν για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με μια… 12χρονη.



Εν των μεταξύ δόθηκαν στην δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος των 2 συλληφθέντων μέχρι τώρα 


Πρόκειται για τον:

1. ΜΙΧΟ Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο




1. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.



και τον Ιω. Σοφιανίδης