Βόμβα! Ο Βελόπουλος κατήγγειλε σε προεκλογική ομιλία ότι το Μαξίμου ετοιμάζει σχέδιο νοθείας στις εκλογές με ηλεκτρονική ψήφο. Άκρα του τάφου σιωπή από την κυβέρνηση. (ΒΙΝΤΕΟ)


Του Άρη Σπίνου

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο πρόεδρος τςη Ελληνικής Λύσης που μίλησε την Πέμπτη σε προεκλογική συγκέντρωση στον Δήμο Ηλίου για την πολιτική επικαιρότητα και για τις  θέσεις του κόμματος επί των καθημερινών προβλημάτων. 

Όσον αφορά το ενεργειακό, έφερε στην επιφάνεια τις αντιφάσεις της κυβέρνησης, η οποία δίνει επιδόματα με δανεικά και την ακρίβεια, χωρίς ουσιώδη αντιμετώπιση κατά της ακρίβειας. 

Αναφερόμενος στην πείνα, που βρίσκεται προ των πυλών, υποστήριξε ότι η πολιτική ηγεσία αποπροσανατολίζει τον Ελληνικό λαό από την απειλή της πείνας με σκανδαλολογία, όπως αυτής των υποκλοπών.ωσία, όπως υπογράμμισε πολλές φορές ο κ. Βελόπουλος.

Αυτό που δημιούργησε αίσθηση είναι η αναφορά που έγινε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο ότι έχει πληροφορίες πως η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο νοθείας των επικείμεωνν βουλευτικών εκλογών με την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψήφου. "Μην τολμήσουν να διανοηθούν κάτι τέτοιο. Θα δούν έναν Βελόπουλο όπως δεν τον ξέρουν". Παρά όμως το γεγονός αυτής της πολύ σοβαρής καταγγελίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει διαψεύσει ότι η κυβέρνηση μελετάει το γεγονός να ψηφίσουν οι Έλληνες με ηλεκτρονικό τρόπο. Τι σημαίνει αυτό ; 

Δείτε την καταγγελία