(Ν2) Της κρήτης τα καμμώματα και των πρακτόρων το κάγκελο! Οι έρωτες, οι παρακολουθήσεις, οι απιστίες οι ροζ φωτογραφίες της κυρίας του οργανωμένου εγκλήματος και στο βάθος η Λιβύη.


Του Άρη Σπίνου 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται  αμφισβήτηση, ο υπάλληλος της ΕΥΠ Χ.Ι. που είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην μονάδα της υπηρεσίας του στο Ηράλειο (η ΕΥΠ έχει 2 μονάδες σε Ηράκλειο και Χανιά) απο ειδικότητα άνευ σημασίας, αναβαθμίσθηκε επί Νέας Δημοκρατίας σε Συνδεσμο της ΕΥΠ με την μυστική υπηρεσία της Λιβύης, (χωρίς φυσικά να ξέρει την Γλώσσα). 

Μοναδική "επιχειρησιακή" ικανότητα που είχε ήταν η παρακαλούθηση στην Κρήτη μιας συναδέλφου του, που υπηρετεί σήμερα στο τμήμα  οργανωμενου εγκλήματος.  Πρόκειται για την Η.Γ. 

Την εποχή που υπηρετούσε την Κρήτη έγγαμη οουσα η κυρία σύναψε θυελλώδη σχέση με τον εκεί συνάδελφο της Μ.Π. και συχνά πυκνά παίρνανε το υπηρεσιακό όχημα για ερωτικές εξορμήσεις. Επειδή το μαγαζί της Κατεχάκη έχει ως κανόνα, την ρουφιανιά, οι φωτογραφίες της κυρίας έφταναν στα κινητά τηλέφωνα της Αθήνας, η μία μετά την άλλη. Ένα βράδι η κυρία μάλλον το είχε πιεί λίγο και είχε βγάλει τα παπούτσια της και περπατούσε σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου κρατώντας τα στο χέρι. Υπάρχει και σχετική φωτό. Φυσικά εμείς δεν την δημοσιεύουμε αλλά μια σχετική από μια άσχετη γυναίκα. Είναι προφανές ότι ο Χ.Ι. ήθελε το "κάτι παραπάνω..." αλλά τελικά δεν το πήρε. Εσείς περιμένετε τώρα με αυτούς να έχουμε Ελληνική μυστική υπηρεσία ;