(N3) Η κυρία "δωδεκάποντο" της ΕΥΠ και οι έρωτες που πήγαν στράφι! Ο γάμος του εραστή με Τουρκάλα και ο μπαμπάς (ο Σάκης με τα μεγάλα αυτιά) που ήταν "μέτρ" στις υποκλοπές.


Του Άρη Σπίνου

Για την κόρη π. αστυνομικού που λύνει και δένει στην ΕΥΠ σας έχουμε ξαναγράψει. Η κα "δωδεκαποντο" όπως την αποκαλούν  Ε.Π. τμηματαρχης σε ευαίσθητο τμήμα της ΕΥΠ που ανοίγει, αν θέλει, τις τσάντες και τα πορτπάγκαζ όσων μπαίνουν και βγένουν στην Κατεχάκη,  συζητουσε με τις φίλες της προσφάτως για τον ανεκπλήρωτο έρωτα και μέγαλο απωθημένο της ζωής της τον αδελφο γνωστης ηθοποιου οτι δεν μπορει να τον ξεπερασει αλλά, το ζητημα ηταν τα ψυχολογικά θεματα που αντιμετωπιζε ο τοτε συντροφος της.

Για το λόγο αυτό έλεγε  πήγε "πιστή" στο γάμο της. Ενώ η ιδια διαλαλει πως ο μονος ανδρας στη ζωη της ηταν ο συζυγος της, η υπηρεσια κρυφογελα για τις περιπέτειες της με τον συναδελφο της Γ.Σ. που ειχε υπαρξει εγγαμος με Τουρκαλα και γι αυτό το λόγο ένα διάστημα είχε απομακρυνθεί απο΄την υπηρεσία. 

Ο Γ.Σ. είναι ανηψιός ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και ανηψιός πρώην κορυφαίου παράγοντα του  Ολυμπιακού Β.Σ. επί εποχής Γουλανδρή. Ηταν δε το alter ego του γνωστού "Νικήτα" της ΕΥΠ Β.Δ. για τον οποίον θα επανέλθουμε στο μέλλον. Να σημειώσουμε βέβαια πως οι ποινικές περιπέτειες που είχε ο "Νικήτας" ανήκουν στο παρελθόν αφού αθωόθηκε στο εφετείο από την πολύχρονη κάθειρξη που είχε στο πρωτόδικο δικαστήριο.

Επίσης, το έτερον ήμισυ της κας Ε.Π., η Μ.Π. τμηματάρχης και αυτή ευαίσθητου τμηάτος παρότι πρώην διοικητικά και όχι επιχειρησιακά, η οποία αναζητά εναγωνίως σύζυγο μετά από ανεπιτυχή περιπέτρια που είχε με συνάδελφο της, επεδίωξε την προσωπική της αποκατάσταση στο πρόσωπο νυν υποδιευθυντή αλλά και πάλι τζίφος η υπόθεση. Ο νυν υπδνυης Π.Μ. - ειναι γιος του γνωστού Σάκη "με τα μεγάλα αυτιά" που ήδη σας έχουμε ενημερώσει (συνταξιούχος σήμερα) - καθώς ήταν προϊστάμενος στο τμήμα υποκλοπών επί Ανδρέα Παπανδρέου με διοικητή τον Κώστ Τσίμα και μετά τον Ναύαρχο Λεωνίδα Βασιλικόπουλο.