(N1) Ο "κοντός φαλακρός" της ΕΥΠ, η κάβα στις Βρυξέλες, η μετάθεση σε κόμμα, ο διάδοχος, οι ψυχίατροι που είπαν "όχι" στον διορισμό του και η παρέα των ΛΟΑΤΚΙ!


Του Άρη Σπίνου

Για τα περί υποκλοπών θα ασχοληθεί η Βουλή και η Ευρωπαϊκή επιτροπή που οσωνούπω φτάνει στην Ελλάδα. Από την 2η μπορεί να περιμένουμε κάτι. Από την πρώτη ούτε οι καφέδες που θα καταναλώσουν! 

Θα σας ενημερώσουμε περί αυτού του θέματος αλλά από άλλη "γωνία" που ίσως να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον. Ο Ε.Σ. που διορίστηκε  στην ΕΥΠ με αρνητική εισήγηση των ψυχιάτρων που συμμετείχαν στην επιτροπή αξιολόγησης  και αποσπάστηκε από την ΕΛΑΣ, όπου είχε πάει με καμία 200αρια που έφυγαν από την Κατεχάκη πέρισυ, ( σήμερα βρίσκεται σε πολιτικό κόμμα της αντιπολίτευσης), υπηρέτησε ως σύνδεσμος στις Βρυξέλλες επί διοικήσεως Μπίκα - Παπαγεωργίου. Μην φανταστείτε κανένα ικανό άτομο. Βρήκε απλά τρύπα και χώθηκε για να παίρνει 2 μισθούς.

Μας είπαν  λοιπόν ότι αυτό που άφησε ως παρακαταθήκη στον διάδοχό του Κ.Κ ήταν ο υπηρεσιακός υπολογιστής με μια λίστα από κάβες ποτών των Βρυξελλών. Ένα ολόκληρο μαγαζί. Ο διάδοχος έπαθε την πλάκα του. Δεν πίστευε στα μάτια του! Μα τι έκανε λέει ο κοντός; Τα έτσουζε εκεί καθημερινά ή έκανε λαθρεμπόριο με αφορολόγητα; Πάντως και σήμερα από ότι μας λένε τα πίνει τα ποτηράκια του μαζί με παρέα ΛΟΑΤΚΙ που του αρέσει να βρίσκεται συχνά.