Σε λίγο η ΕΛΑΣ θα μας ενημερώνει από το tik - tok για την σύλληψη δολοφόνων! Με twitter (!) ο Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι "έπιασαν" τον Πακιστάνο που σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα. Το μοιραίο λάθος που έκανε και εντοπίστηκε κατά τύχη.

 
edolio5 team

Αλλάζουν οι εποχές και η νέα τεχνολογία υποκαθιστά την σοβαρή ενημέρωση που πρέπει να έχει ο Θεσμικός ρόλος της ΕΛΑΣ. Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, o οποίος σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.»

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας, καθώς αναζητούνταν και εκεί, ύστερα από επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές των χωρών της Βαλκανικής, ύστερα από πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.


Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου ήταν ότι είχε πάρει μαζί του το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος των Σκοπίων.

Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

Ο 22χρονος παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, από όπου θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον αρμόδιο Εισαγγελέα.