Οι "φουσκωτοί" στις γωνίες... και η συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που μύρισε Μπαρούτι! Η αγορά ενός κτηρίου και η προειδοποίηση του Γιώργου Γιουρούκου. «Αν ερχόταν σήμερα ο Μπακολίτσας θα έφευγε ξαπλωτός, από τις πουστιές που έχει κάνει και από την πουστιά που έκανε με το ακίνητο»


Του Άρη Σπίνου 

Λίγο έλειψε να δούμε κλοτσιές και μπουνιές στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Το σκηνικό που σας περιγράφω διαδραματίστηκε στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι στο «Ευγενίδιο Ίδρυμα»

Μετά την ομιλία της προέδρου της ΕΕΕ, Μελίνας Τραυλού  ζήτησε το λόγο ο δικηγόρος Δημήτρης Πέππας.

Στην αρχή έγινε κάποια παρανόηση για το ποιόν εφοπλιστή εκπροσωπούσε στην συνέλευση των εφοπλιστών.

Όμως, διευκρίνισε ο ίδιος ότι εκπροσωπεί τρεις ναυτιλιακές εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή Βασίλη Μπακολίτσα.

Με το άκουσμα του ονόματος του Βασίλη Μπακολίτσα, ο εφοπλιστής (ιδρυτής της Technomar Shipping και πρόεδρος της Global Ship Lease) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εφοπλιστών Γιώργος Γιουρούκος άρχισε να φωνάζει:

«Αν ερχόταν σήμερα ο Μπακολίτσας θα έφευγε ξαπλωτός, από τις πουστιές που έχει κάνει και από την πουστιά που έκανε με το ακίνητο». Το edolio5 σας έχει ενημερώσει για αυτήν την περίεργη αγορά που έχει κάνει άνω κάτω την Ένωση Εφοπλιστών .

Ο δικηγόρος Δημήτρης Πέππας, απάντησε στον Γιώργο Γιουρούκο: «Δεν επιτρέπεται να εκτοξεύονται απειλές για τον εφοπλιστή που εκπροσωπώ για μια νόμιμη πράξη, που έκανε».

Τότε, ο Γιώργος Γιουρούκος του ανταπάντησε λέγοντας: «Εγώ είμαι από την Τρίπολη» για να πάρει την απάντηση από τον Δημήτρης Πέππα: «Εγώ, είμαι από τον Πειραιά».

Η συνέχεια, μάλλον, όπως προβλέπουμε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, θα συνεχιστεί στις αίθουσες των Δικαστηρίων.