"Βγάζουν τα μάτια τους" στην Ένωση Εφοπλιστών για το κτήριο - φιλέτο στον Πειραιά που αγόρασε ο Μπακολίτσας... τσάμπα! Ο Βενιάμης μιλάει για "εσωτερική πληροφόρηση" και η Τράπεζα της Ελλάδος που το πούλησε λέει ότι ο νεαρός εφοπλιστής έδωσε πολλά λεφτά. Ο εισαγγελέας τι λέει;

 

Του Άρη Σπίνου

Όταν χαλάσει η δουλειά μαθαίνεις την αλήθεια. Πρώτο το edolio5 είχε αποκαλύψει την αγορά ενός κτηρίου - φιλέτο που άνηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και πουλήθηκε στον "άγνωστο" εφοπλιστή Μπακολίτσα με 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο στοιχίζει μια εξαώροφη πολυκατοικία στην Γλυφάδα. Ο εφοπλιστής Βενιάμης που έχει μπλέξει σε πολύ σοβαρές ποινικές περιπέτειες με την οικογένεια Μπόμπολα, όπως έχει γράψει το edolio5 είπε δημόσια ότι ο Μπακολίτσας είχε εσωτερική πληροφόρηση από την Τράπεζα της Ελλάδος για τις άλλες προσφορές που είχαν κατατεθεί. Το θέμα αυτό μπορεί να το διέψευσε επίσημα η τράπεζα αλλά είναι πολύ σοβαρό αφού δεν πρόκειται για νταλαβέρι ιδιωτών αλλά τράπεζας που χειρίζεται χρήμα καταθετών. Η παρέμβαση του εισαγγελέα πρέπει να είναι άμεση εκτός και αν ο Θόδωρος Βενιάμης τα λέει για να τα λέει!