Μια δίκη στον Άρειο Πάγο με άρωμα πρακτόρων! Τα τάνκερ στην Κάρυστο, η έκθεση του Έλληνα Πράκτορα του FBI και ο "φιλορώσος" εφοπλιστής που μετέφερε το πετρέλαιο από το κατασχεμένο τάνκερ για... λογαριασμό της CIA. Η στρατολόγηση στο Langley και η αμνήστευση στα διεθνή εντάλματα σύλληψης που είχε μέχρι εχθές.


Του Άρη Σπίνου

Η δίκη που έγινε πριν λίγες μέρες στον Άρειο Πάγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν κάτι σαν ταινία του Netflix με το παιχνίδι των κατασκόπων. Η υπόθεση αφορούσε τα κατασχεμένα τάνκερ στην Κάρυστο. Λεπτομέρειες για αυτήν την υπόθεση μπορείτε να διαβάσετε παντού. Εγώ έχω άλλα να σας πω που δεν θα διαβάσετε πουθενά! Σας πληροφορώ ότι οι Αμερικανικές Αρχές, στο πλαίσιο της χαρακτηριστικής τους διαδικασίας που κάνουν πάντα «στρατολόγησαν» τον φιλορώσο μικροεφοπλιστή, αφού προηγουμένως με συγκεκριμένα και προφανή ανταλλάγματα τον εξαίρεσαν από τις διεθνείς κυρώσεις προς τους πάσης φύσης επιχειρηματίες που χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τη δουλειά τους και να παίρνουν την προπαγάνδα τους οι Ρώσοι!

Ο συγκεκριμένος «εφοπλιστής», με βίο και πολιτεία για να γράφεις μέρες, υπηρέτησε τα φιλορωσικά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σε μόνιμη βάση νταραβεριζόταν με έναν κολλητό του καταδικασθέντος βιαστή – παιδόφιλου Λιγνάδη και έναν δημοσιογράφο που από συστημικός κατέληξε εξαπτέρυγο του περιβάλλοντος Τσίπρα!

Δεν χρειάζεται να σας γράψω σε τι εκτίμηση τον έχει η παντοδύναμη οικογένεια Βαρδινογιάννη!

Άρα λοιπόν ότι ξέρατε για τα προ ετών ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του σε ευρωπαϊκή χώρα για απάτες και για παρτίδες με τους Ιρανούς για μεταφορά πετρελαίου... γράφονται στην άμμο!

Βλέπετε, ότι τόσο η CIA όσο και το FBI τέτοιες τύπους «στρατολογούν» για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους, που τους μετατρέπουν σε διπλούς και τριπλούς πράκτορες. Όχι πως οι άλλες υπηρεσίες κάνουν αγαθοεργίες πάντως κάνουν αγαθοεργίες. Ο Ρόκο ξέρει από αυτά και αν τον βρείτε αυτές τις ημέρες στην Μύκονο ρωτήστετον.