Ένας περιφερειάρχης... του τίποτα! Φταίνε τα σιφόνια και τα καζανάκια από τις τουαλέτες που πλημμύρησε η Αττική. Ο Πατούλης της ανυπαρξίας και των απευθείας αναθέσεων!


Του Άρη Σπίνου

Φταίει ο καιρός, φταίνε οι πολίτες, φταίει ο ανάδοχος, και ο Ερμής… ανάδρομος!

Παρά την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προσπάθησε να ανατρέψει την πραγματικότητα, την εικόνα και τα δικά μας βιώματα κάνοντας παρέλαση σε φιλικές εκπομπές!

Και όλα αυτά γιατί υπήρξε σωστή προετοιμασία, είπε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ο κ. Πατούλης αποκαλύπτοντας ότι «διατέθηκαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τους καθαρισμούς ενώ ακόμη 24 εκατ. ευρώ έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για τον καθαρισμό των φρεατίων».

Πραγματικά, αν δόθηκαν τόσα λεφτά απορεί κανείς γιατί η Αθήνα έγινε Βενετία 

«Όχι μόνο άντεξαν αλλά ανταποκρίθηκαν άριστα οι υποδομές και τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης», είπε ο κύριος Πατούλης…

Αλλά ο κ. Περιφερειάρχης μάλωσε και τους πολίτες καθώς –όπως είπε- είναι αναγκαία η προσοχή των ιδιωτών για την απόφραξη των σιφωνίων από τα συρόμενα «φερτά» σε μεγάλες ποσότητες απορροής όμβριων.

Αν καταλάβατε κάτι για τα σιφώνια, λέγεται ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα!

Όσο για το λεωφορείο που μετατράπηκε σε βάρκα κοντά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φταίει (κατά κάποιο τρόπο) ο… ανάδοχος εξαιτίας «των αναχωμάτων που είχε τοποθετήσει η εταιρία προκειμένου να προστατέψει το εργοτάξιο».

Αλλά σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής όλα θα λυθούν σε τρεις μήνες όταν παραδοθεί το έργο.

Το έχουμε γράψει και άλλη φορά ότι ο Πατούλης θα βγει ένα πολιτικό μηδενικό μετά από την θητεία τ


ου ως περιφερειάρχης. Δυστυχώς την ανυπαρξία του θα την πληρώνουν μέχρι τότε οι πολίτες του Λεκανοπεδίου. Το μόνο προσόν που έχει είναι οι απευθείας αναθέσεις και οι προσλήψεις φίλων και κολλητών!

Σχετικό ρεπορτάζ 

Ο Πατούλης... των σκανδάλων! Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις υπογραφή για απευθείας ανάθεση σε φίλους και γνωστούς. Ο ρόλος του δημοσιογράφου Ταλαμάγκα, μόνιμος υπάλληλος της ΚΕΔΕ, που "σβήνει" τα αρνητικά δημοσιεύματα.

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τον "τίποτα" Πατούλη! Ξεκίνησε τα έργα στην παραλιακή χωρίς να έχει εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις. Οι σκουριασμένες μπετόβεργες και η ανικανότητα ενός περιφερειάρχη.