Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τον "τίποτα" Πατούλη! Ξεκίνησε τα έργα στην παραλιακή χωρίς να έχει εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις. Οι σκουριασμένες μπετόβεργες και η ανικανότητα ενός περιφερειάρχη.


Του Άρη Σπίνου

Θυμηθείτε το ότι τα έργα και οι ημέρες Πατούλη θα αφήσουν εποχή με την σφραγίδα ενός παντελώς ανίκανου περιφερειάρχη. Κύριε Πατούλη, καλές οι ταμπέλες που έχετε γεμίσει όλες τις νησίδες στην Αθήνα!

Ωστόσο ,μπορείτε να μας πείτε τι γίνεται με τις μπετόβεργες στην παραλιακή, στο ύψους του Π. Φαλήρου, εκεί όπου τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια έχουν μείνει στάσιμα και αντί για υπογειοποιήσεις παρακολουθούμε σκουριασμένες μπετόβεργες να κάνουν την εμφάνιση τους και συνεχή μποτιλιαρίσματα!!! Θα σας πούμε εμείς. Όπως ενημερώνουν τα edolio5 ανώτερα στελέχη της περιφέρειας Αττικής τα ταμεία είναι άδεια και υπολείπονται ακόμη 300.000.000 ευρώ για να τελειώσει ότι έχει ξεκινήσει. Ο Πατούλης για να πουλήσει μούρη ξεκίνησε τα έργα πιστεύοντας ότι θα πέσουν χρήματα από τον  ουρανό. Τώρα περιμένει το ταμείο ανάκαμψης (και αυτός!) για να βρει τα λεφτά. Έτσι κάνουν όλοι οι ανίκανοι που παριστάνουν του Άρχοντες.