Οι ΛΟΑΤΚΙ έκαναν το Μαξίμου... δεύτερο σπίτι τους! Με πείσμα και "περίεργη" επιμονή η Ν.Δ. θα γεμίσει τα ψηφοδέλτια της... με παρδαλά φουστάνια.


Του Άρη Σπίνου

Τα email που δεχόμαστε αναφορικά με την τεράστια προσπάθεια (!) που κάνει ο πρωθυπουργός ώστε να προσεγγίσει ψηφοθηρικά την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ μάλλον θα πρέπει να του τα στείλουμε γιατί ίσως δεν έχει αντιληφθεί ότι οι παραδοσιακές αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε η παράταξη της ΝΔ συνθλίβονται μόνο και μόνο για να κερδηθούν ορισμένες ψήφοι.

Οι βασικές αρχές είναι η οικογένεια, η πατρίδα, η θρησκεία για όσους πιστεύουν και βεβαίως οι σταθερές αρχές και αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε πολίτη μιας οργανωμένης κοινωνίας.
Δυστυχώς παρατηρούμε ότι και στην ελληνική κοινωνία επιχειρείται η διείσδυση ιδεών που δεν έχουν να κάνουν με τον αυτοπροσδιορισμό αλλά με μια διαδικασία επιβολής των μειονοτήτων…

Το βασικό μας επιχείρημα δεν είναι οι προσωπικές σεξουαλικές προτιμήσεις των Gay εάν δηλαδή έχουν επιλέξει ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
Μας είναι αδιάφορο του τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή.
Όμως προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ+ προσπαθεί να επιβληθεί με τις ιδέες του στην κοινωνία.

Οι πολύχρωμες σουρλουλούδες υποστηρίχθηκαν από την κυβέρνηση του αριστερού θιάσου και τώρα έρχεται και ο Μητσοτάκης και δίνει βήμα και αέρα σε ένα κίνημα που δεν έχει μάθει να σέβεται.
Όποιος έχει παρακολουθήσει τα show που δίνουν με επιδείξεις που προσβάλλουν την δημόσια αιδώ σε ένα συμπέρασμα καταλήγει, αποτελούν ένα κακόγουστο τσίρκο κομπλεξικών τύπων που προσβάλουν τον κώδικα αξιών της πλειοψηφίας.

Οι αρχές που πρέσβευε ο Ευάγγελος Αβέρωφ ποδοπατήθηκαν δυστυχώς στον βωμό της μικροπολιτικής.

Μην εξευτελίζετε την ιστορία, τις αρχές και τις παραδόσεις που μεγάλωσαν ανά τους αιώνες οι έλληνες κύριε Μητσοτάκη.
Πόσες φορές κύριε Μητσοτάκη δεχθήκατε οικογένειες ακριτών, της παραμεθορίου στο Μαξίμου για να τους ενθαρρύνετε;
Πόσες φορές κύριε Μητσοτάκη δεχθήκατε πολύτεκνες οικογένειες για να τους περάσετε ένα μήνυμα υποστήριξης;

Στους ΛΟΑΤΚΙ όμως ανοίξατε τις πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου Διάπλατα! Μπορεί να είναι οι πιέσεις που σας ασκούν οι Άμεσοι συνεργάτες σας που ανήκουν στην κοινότητα αυτοί. Μπορεί να είναι η προσωπική σας συμπάθεια που εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Ότι και να είναι να θυμάστε πως η πρακτική που ακολουθείται δεν βρίσκει σύμφωνους  τους δεκάδες χιλιάδες που ξεγελάσατε και σας ψήφισαν. Μιλώ για τους αγνούς και περήφανους Νέο Δημοκράτες. Όταν αυτοί τιμωρούν... πονάει πολύ.