Οι "αόρατοι φίλοι" της σπείρας! Σε EuroBank και AlphaBank ψάχνει η δικαιοσύνη τις "άκρες" για την μεγάλη απάτη των 11 Ελλήνων που άρπαξαν 50.000.000 ευρώ από τις Αμερικάνικες τράπεζες.


Του Άρη Σπίνου 

Κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τα πλοκάμια της μαφίας των 11 Ελλήνων που κατάφεραν να εξαπατήσουν τις Αμερικανικές τράπεζες, που μαζί με συνένοχους τους άρπαξαν 50.000.000 ευρώ με εικονικές συναλλαγές.

Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ότι η δικαιοσύνη ακολουθεί τα βήματα των πιστωτικών καρτών που εγκρινόντουσαν από τις τράπεζες EuroBank και Alpha Bank, τουλάχιστον ως προς τις Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι ερευνητές της οικονομικής αστυνομίας θεωρούν βέβαιο ότι υπήρξαν και στελέχη των 2 τραπεζών που γνώριζαν την απάτη και έναντι αποζημίωσης την συγκάλυπταν. Για τον λόγο αυτό αποτελεί βεβαιότητα για τους ασχολούμενους αστυνομικούς με την  υπόθεση ότι εκτός από τους 11 που ήδη είναι γνωστοί θα φτάσουν και στην ταυτότητα τουλάχιστον 6 ακόμα ατόμων.

Σχετικό ρεπορτάζ

Η υπόθεση των 11 Ελλήνων που άρπαξαν 50.000.000 ευρώ από τις Αμερικάνικες τράπεζες! Τι απαντά στο edolio5 ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος για το ρεπορτάζ που τον "φωτογραφίζει" όπως λέει ο ίδιος λέει για συμμετέχοντα στην σπείρα.

Η σπείρα των 11 Ελλήνων που ρήμαξαν τις Αμερικάνικες τράπεζες και το παραδικαστικό... εις σάρκα μιαν! Ο δικηγόρος των Βορείων προαστείων, ο Σταύρος και... ο πρόεδρος εφετών που θα αλλάξει την απόφαση του εισαγγελέα.


Η μεγάλη απάτη των 11 Ελλήνων που έφαγαν 50.000.000 δολάρια από Αμερικανικές τράπεζες... και κυκλοφορούν ελεύθεροι! Έρχονται νέες συλλήψεις που θα συνταράξουν την Αθηναϊκή κοινωνία. Την έκδοση τους στην Αμερική ζητά το FBI. Εγκέφαλοι της σπείρας " ο Πάνος ο Αλβανός" και " κάποιος Αμπελικάκης". Σεισμός σε EuroBank και AplhaBank για την ανάμιξη στελεχών τους.