Το τηλεφώνημα Τράγκα στις φυλακές Δομοκού! "Νικόλα βάλε πλάτη. Θα φτιάξω κόμμα" Τι του απάντησε ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση Νίκος Μιχαλολιάκος για το "δαχτυλίδι" που του ζήτησε ο δημοσιογράφος!


Του Άρη Σπίνου

Όλα έχουν την εξήγηση τους. Στο αντάρτικο, ως πρόεδρος κόμματος  (!) βγαίνει ο Γιώργος Τράγκας   για να πολεμήσει την κακή κυβέρνηση! Εκεί καταντήσαμε! 

Οι γνωρίζοντες το τι εστί Τράγκας θεωρούν 2 δεδομένα. Το ένα είναι ότι δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του και το Δεύτερο ότι κάποιος ταλαίπωρος που δεν παίρνει δουλείες από την Κυβέρνηση θα του δώσει μερικά ψιλά μήπως... κάνει παιχνίδι. Όλα αυτά θα φανούν στο άμεσο μέλλον εάν και εφόσον ο Τράγκας φτιάξει ψηφοδέλτια, κάτι που θεωρείται απίθανο. Μέχρι σήμερα και μάλλον δεν θα υπάρξει συνέχεια μαζί του θα είναι και ο Νίκος Νικολόπουλος. Να θυμίσουμε ότι ο Αχαιός πολιτικός την τελευταία φορά που συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο ήταν στις πρόσφατές Εθνικές εκλογές με τον Βασίλη Λεβέντη στην Β'Αθηνών αφού είχαν κλείσει όλες οι πόρτες των άλλων κομμάτων. Ο Τράγκας ή Τράκας όπως λέει η πιάτσα διαδίδει ότι πίσω του είναι Ελληνοαμερικάνοι των ΑΧΕΠΑΝΣ! Ο καθένας βέβαια μπορεί να λέει ότι θέλει. Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ότι πριν 2 περίπου εβδομάδες ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας επικοινώνησε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και του ζήτησε βοήθεια για την κατάρτηση των ψηφοδελτίων και κατά ένα τρόπο το "δαχτυλίδι" της Χρυσής Αυγής. Ο Μιχαλολιάκος απάντησε θετικά και το διαβεβαίωσε ότι αυτός ως κόμμα δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές και του πρότεινε μάλιστα να συνεργαστεί και με τον Ηλία Κασιδιάρη. Οι σχέσεις Τράγκα - Μιχαλολιάκου θα φανούν με το θετικό τους πρόσημο τις επόμενες εβδομάδες με θετικές δηλώσεις που θα κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως συμφωνήθηκε, για τους κρατούμενους της ηγεσίας της Χ.Α.. Πάντως από όποια οπτική γωνιά και να δει κάποιος το νέο πολιτικό εγχείρημα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι θνησιγενές, χωρίς δεύτερη κουβέντα.