Η υπόθεση των 11 Ελλήνων που άρπαξαν 50.000.000 ευρώ από τις Αμερικάνικες τράπεζες! Τι απαντά στο edolio5 ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος για το ρεπορτάζ που τον "φωτογραφίζει" όπως λέει ο ίδιος λέει για συμμετέχοντα στην σπείρα.

Του Άρη Σπίνου 

Την δική του θέση σχετικά με δημοσιεύματα του edolio5 που ο ίδιος κατά την κρίση του θεωρεί ότι τον "φωτογραφίζουν" ως συμμετέχων στην δράση της σπείρας των 11 Ελλήνων που άρπαξαν 50.000.000 ευρώ από τις Αμερικανικές τράπεζες, εξηγεί στο edolio5 ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος.

 Το από την πρώτη στιγμή που "έσκασε" η υπόθεση της μεγάλης απάτης σε βάρος Αμερικανικών τραπεζών με την συμμετοχή Ελλήνων έριξε τους προβολείς του ρεπορτάζ πάνω από την δικογραφία προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αργά το βράδυ της Πέμπτης 11/2 ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος που κατά το παρελθόν είχε πολύ σοβαρή δικαστική εμπλοκή με οικονομικά εγκλήματα για τα οποία παρέμεινε στην φυλακή 16 χρόνια επικοινώνησε με το edolio5. Όπως ο ίδιος είπε, κατά την κρίση του, τα δημοσιεύματα μας τον "φωτογράφιζαν" ως συμμετέχοντα στην υπόθεση αυτή. Μας διευκρίνισε ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την υπόθεση και δεν γνωρίζει κανέναν από τους 11 Έλληνες που φέρονται ως πρωταγονιστές στην υπόθεση. "Δεν μπορώ να καταλάβω, εάν εννοείτε εμένα, πως προέκυψε η εμπλοκή μου. Σας ζητώ, επειδή διαβάζει πολύς κόσμος το edolio5 να μεταφέρετε το γεγονός ότι είμαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση των αρχών. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την υπόθεση αυτή. Πλήρωσα το παρελθόν μου με 16 χρόνια φυλακή. Τώρα προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου από την αρχή και να χαρώ την οικογένεια μου που στερήθηκα τόσα χρόνια."

Υ.Γ. Επειδή θεωρούμε ότι μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να καταστήσει κάποιον ένοχο, το edolio5 δημοσιεύει την δήλωση του Σταύρου Παναγιωτόπουλου ως πάγιά αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αφού ο ίδιος θεώρησε κατά την κρίση του ότι τα δημοσιεύματα μας τον "φωτογράφιζαν" ως συμμετέχοντα, πέρα του γεγονότος ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομα του! Να σημειώσουμε ότι ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος δεν έχει συλληφθεί για την υπόθεση αυτή στους "11" ούτε έχει δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος. Για την υπόθεση της μεγάλης απάτης το edolio5 τις επόμενες μέρες θα αποκαλύψει νέα στοιχεία βόμβα!

Σχετικά ρεπορτάζ

Η μεγάλη απάτη των 11 Ελλήνων που έφαγαν 50.000.000 δολάρια από Αμερικανικές τράπεζες... και κυκλοφορούν ελεύθεροι! Έρχονται νέες συλλήψεις που θα συνταράξουν την Αθηναϊκή κοινωνία. Την έκδοση τους στην Αμερική ζητά το FBI. Εγκέφαλοι της σπείρας " ο Πάνος ο Αλβανός" και " κάποιος Αμπελικάκης". Σεισμός σε EuroBank και AplhaBank για την ανάμιξη στελεχών τους.

Η σπείρα των 11 Ελλήνων που ρήμαξαν τις Αμερικάνικες τράπεζες και το παραδικαστικό... εις σάρκα μιαν! Ο δικηγόρος των Βορείων προαστείων, ο Σταύρος και... ο πρόεδρος εφετών που θα αλλάξει την απόφαση του εισαγγελέα.