"Μαφία Μάλαμα"! Οι δικηγόροι που κανόνιζαν τις συναλλαγές:.Μαρία Τ.-Ντίνα Τ.-Κυριάκος Σ.-Νίκος Μ.(σύζηγος δημοσιογράφου που στο παρελθόν είχε πέσει θύμα απαγωγής)- και Πάυλος Σ.-Ο στρατηγός που τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους για να μην αναφέρουν το όνομα του γιατί...θα τους σκοτώσει!

Του Άρη Σπίνου

Η δικογραφία για την "μαφία Μάλαμα" όπως πλέον ονομάζετε αποτελεί μνημείο δημοσιογραφικής...απόλαυσης.Κάθε σελίδα είναι και ένα πρωτοσέλιδο.Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα που αποκαλύφθηκε από την ΕΥΠ φέρονται να είχαν οι δικηγόροι που κατά το πόρισμα της Υπηρεσίας συμμετείχαν σε αυτό, αποκομίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.Για τον δικηγόρο Π.Σ. πού εκβίαζε αστυνομικούς με βίντεο που φρόντιζε ο ίδιος να καταγράφει τις ερωτικές τους στιγμές έχουμε αναφέρει ήδη στο edolio5.


Αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση γυναίκας δικηγόρου,που διατηρούσε δεσμό με στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. η οποία όπως αναφέρεται , μεταξύ άλλων έκνομων πράξεων που της αποδίδονται, «πούλαγε» προστασία σε οίκους ανοχής έναντι αδράς αμοιβής , προέτρεπε τους ιδιοκτήτες τους να ανοίξουν κι άλλους «οίκους» σε νέες περιοχές σημειώνοντας τις «καλές δουλειές» που θα κάνουν ενώ διατηρούσε επαφές με προαγωγό γυναικών ο οποίος της ζητούσε να μεσολαβεί για να μην ενοχλούνται τα «κορίτσια» του από την αστυνομία. Φέρεται δε να κανόνιζε «λευκούς γάμους» προκειμένου να προμηθεύονται αλλοδαπές γυναίκες νόμιμα έγγραφα αλλά και να συμμετείχε και σε κύκλωμα στην εισαγγελία που διέγραφε μηνύσεις έναντι 2.000 ευρώ το άτομο.

Συγκεκριμένα όπως περιγράφεται στην αναφορά της ΕΥΠ, η δικηγόρος σε συνεργασία με κρατικούς λειτουργούς «κάνοντας χρήση της ιδιότητάς της, προσεγγίζει ιδιοκτήτες οίκων ανοχής και studio, τους προσφέρει «κάλυψη» για την εκτέλεση παράνομων δραστηριοτήτων τους, έναντι χρηματικής αμοιβής. Τα χρήματα που λαμβάνει, για κάθε οίκο ανοχής, είναι πάνω από 1000 ευρώ μηνιαίως και τα έσοδα της από την παράνομη δραστηριότητα ξεπερνούν τα 60.000 ευρώ μηνιαίως. Η συγκέντρωση των χρημάτων, πραγματοποιείται από Αλβανό συνεργάτη της αποκαλούμενο «Γιάννη» ο οποίος χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του Ι.Χ. μάρκας Mercedes.Επιπλέον, η δικηγόρος φαίνεται να διατηρεί επαφές και να έχει παράνομες οικονομικές συναλλαγές με αξιωματικούς του τμήματος αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν έχει χρηματίσει αστυνομικό του αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη, προκειμένου να απελευθερώσει ιερόδουλη χωρίς να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι γυναίκες δικηγόροι που δούλευαν για την μαφία αλλά και οι άντρες συνάδελφοι τους δεν ήταν λίγες και λίγοι.Προκειτέ για τους:Μαρία Τ.-Ντίνα Τ.-Κυριάκο Σ.-Νίκος Μ.(σύζηγος δημοσιογράφου που στο παρελθόν είχε πέσει θύμα απαγωγής)- και Πάυλος Σ.
Είναι αυτονόητο αφού ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος τους δεν μπορούμε να αναφέρουμε τα πλήρη στοιχεία τους.


Έντυπωση πάντως προκαλεί και το γεγονός ότι απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που εμπλέκεται με κυρίαρχο στην δικογραφία,σύμφωνα με την έκθεση της Ε.Υ.Π.,τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους προκειμένου να μην αναφέρουν το όνομα του διαφορετικά...θα τους σκοτώσει και ας πάει φυλακή!!