Ένα ρεπορτάζ με στοιχεία! Ξεφουσκώνει...το "Σαλβινάκι" -Αδιαφορεί το εκλογικό σώμα,πλην Χρυσής Αυγής,για τον άνεργο...πρόεδρο κόμματος!

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Ο Κασιδιάρης παρακινεί πολίτες να "ξεφορτωθούν τα ...
Του Άρη Σπίνου

Αφού ηρέμησαν τα νερά από την γελοία δημοσκόπηση-εκβιασμό του υποστηριχτή του καθεστώτος Ρασπούτιν,όλα ήρθαν πάλι στην κανονικότητα τους.Τα νούμερα είναι αμείλικτα και καταγράφουν την πραγματικότητα.Οι  2 τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι το 1,5% που έχει απομείνει προς το παρόν στην Χ.Α.,μοιράστηκε μεταξύ Κασιδιάρη και "Πατριώτη της Κονόμας".Για όσους όμως μπορούν να διαβάζουν και "τα ψιλά γράμματα" τα πράγματα για τον άνεργο "Σαλβίνι" της Ελλάδος είναι ακόμη χειρότερο.
Η πολυδιαφημισμένη ίδρυση του κόμματος που έγινε μέσω βίντεο έχει στην ιστοσελίδα του, 595.000 προβολές.Πολλοί έτρεξαν τότε τον αριθμό αυτό να το μετατρέψουν ανοήτως σε ψήφους!Με μια μικρή παρατήρηση στο βίντεο αυτό εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει ότι στο "Μου αρέσει", που αυτό εκφράζετε σε θετική αποδοχή και ενδεχομένως σε ψήφο  είναι μόλις...19.000!Λίγες μέρες αργότερα έγινε η παρουσίαση του ονόματος του νέου κόμματος,και αυτό με βίντεο.Διαπιστώνουμε ότι το ενδιαφέρον έπεσε κατά 50%!Οι 595.000 προβολές  της ίδρυσης έγιναν μόλις 223.000!Η δε "μου αρέσει" έγιναν 15.000.Πάμε παρακάτω γιατί τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.Όλοι περίμεναν με αγωνία την παρουσίαση των στελεχών του κόμματος.Μια προδιαφημισμένη ενέργεια επί 1 μήνα,αντί όμως αυτό το βίντεο να ξεπεράσει τις προβολές της ίδρυσης του κόμματος(595.000) κατρακύλησαν στις 268.000!Το ενδιαφέρον εξαφανίζετε μέρα με την μέρα από όσους είχαν δείξει ότι κάτι περίμεναν.Αξίζει να σημειώσουμε όπως εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει ότι την περίοδο καραντίνας ο Κασιδιάρης είχε κάνει ένα βίντεο για τον κορωναϊό,χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο,χωρίς να έχει αποχωρήσει από την Χ.Α.,χωρίς να έχει τραβήξει τα βλέμματα για όποιονδηποτε λόγο πάνω του και είχε 886.000 προβολές,σχεδόν διπλάσιες από το βίντεο της ίδρυσης του κόμματος του.Τα ρεπορτάζ μας για το νέο μαγαζί του μικρού Ηλία πολύ σύντομα θα επιβεβαιωθούν απόλυτα.

1 Ένα κόμμα...ραντεβού στα τυφλά!Δεν ανακοίνωσε ονόματα ο Κασιδιάρη λόγο "κλειστών πορτών" που βρήκε.-Το 100% που συμμετέχουν στην κίνηση του είναι από την Χ.Α. ενώ το πρόγραμμα του είναι αντιγραφή από το μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας"

2 Οι προβολές στο youtube...δεν είναι ψήφοι!"Κλειστές πόρτες" βρίσκει παντού ο Κασιδιάρης.-Μόνο από την Χρυσή Αυγή τα στελέχη που τον ακολουθούν.-Τα θανάσιμα λάθη που τον οδηγούν στον βάλτο!

3 Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!Όλα τα ονόματα που ακολουθούν τον Κασιδιάρη στο νέο κόμμα-Υπαρχηγός ο Χρήστος Γούδης που τον είχαν διώξει από την Χρυσή Αυγή επειδή ήταν τέκτονας!

4  Χρυσά δόντια,αλυσίδες,rolex και βέρες στα πόδια...του Κασιδιάρη!Ο Ενεχυροδανειστής από την Καλλιθέα που τα "δίνει όλα" για μια θέση στο ψηφοδέλτιο-λίστα!