Ένα κόμμα...ραντεβού στα τυφλά!Δεν ανακοίνωσε ονόματα ο Κασιδιάρη λόγο "κλειστών πορτών" που βρήκε.-Το 100% που συμμετέχουν στην κίνηση του είναι από την Χ.Α. ενώ το πρόγραμμα του είναι αντιγραφή από το μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας"

Ηλίας Κασιδιάρης : Το αληθινό πρόσωπο του πρωτοπαλίκαρου του Νίκου ...

Του Άρη Σπίνου

Την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού που είχε ανακοινώσει  ο Ηλίας Κασιαδιάρης, την μάθαμε πριν 15 μέρες.Σήμερα μάθαμε το όνομα του υπό ίδρυση κόμματος και το έμβλημα του.Σε 15 μέρες ίσως μάθουμε και το νούμερο  του σταθερού τηλεφώνου του νέο κόμματος.Στις επόμενες 15 μέρες θα αρχίσουμε ενδεχομένως να μαθαίνουμε και κάτι άλλο εξίσου βαρυσήμαντο σαν τα προηγούμενα.   

Ο Κασιδιάρης κάλεσε μάλιστα σε μαζική εγγραφή στα μητρώα του νέου "φορέα" και τόνισε ότι η διαφωνία του με τη Χρυσή Αυγή "είναι πλήρης" αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχέδιο ριζική αναδιοργάνωσης που πρότεινε.Τους λόγους φυσικά δεν μας τους είπε παρά μόνο ότι δεν έγινε αρχηγός.


Με ανάρτησή-βίντεο στην ιστοσελίδα του ο πρώην βουλευτής έγραψε ότι το όνομα του κόμματος θα είναι "Έλληνες" για την πατρίδα.
Όσοι περίμεναν σήμερα να ακούσουν ονόματα,προφανώς δεν θα είχαν διαβάσει το ρεπορτάζ  του edolio5 

Οι προβολές στο youtube...δεν είναι ψήφοι!"Κλειστές πόρτες" βρίσκει παντού ο Κασιδιάρης.-Μόνο από την Χρυσή Αυγή τα στελέχη που τον ακολουθούν.-Τα θανάσιμα λάθη που τον οδηγούν στον βάλτο!

Επίσης η αποκάλυψη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας με το ρεπορτάζ. 


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!Όλα τα ονόματα που ακολουθούν τον Κασιδιάρη στο νέο κόμμα-Υπαρχηγός ο Χρήστος Γούδης που τον είχαν διώξει από την Χρυσή Αυγή επειδή ήταν τέκτονας

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων και ιδιαίτερα του Γούδη έβαλε φρένο στην "ματαιόδοξη" φιλοδοξία για δήθεν άνοιγμα στην κοινωνία.Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από την "καρδιά" της νέας πολιτικής κίνησης το 100% όσων έχουν δηλώσει την υποστήριξη  τους  προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα του 1 % που έχει απομείνει σήμερα στην  Χ.Α.Είναι αλήθεια ότι η απορρόφηση μελών και στελεχών από το μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας" σε όλους τους νομούς είναι καταιγιστική.Το ίδιο συμβαίνει και στην παρέα του "Mr 25.000" με πρωτεργάτη τον τηλεπωλητή του Πλεύρη Συμιγδαλά που τηλεφωνεί δεξιά και αριστερά για να δυναμώσει την κίνηση Κασιδιάρη. Πάντως όλες οι ενέργειες του Κασιδιάρη ,ιδιαιτέρα με την αλλαγή γραφείου όπως είχε αποκαλύψει το edolio5,φανερώνει την απίστευτη προχειρότητα που στήθηκε το νέο εγχείρημα αλλά περισσότερο δείχνει την θνησιμότητα που θα επέλθει στο νέο πολιτικό φορέα.