Γερνάει αλλά μυαλό δεν βάζει!!Έδιωξε ο "Ηγετίσκος της φακής"από το περιφερειακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας τον επικεφαλή της "Ελληνικής Αυγής" αξιωματικό Λευτέρη Νικολαΐδη για να βάλει τον "Τάσο τον Καντινιέρη"!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικη Αυγη περειφερια Ανατολικης Μακεδονιας"

Του Άρη Σπίνου


Μπούκωσε το email του edolio5 απόψε από τα νέα καμώματα του "Ηγέτη της Καρπαζιάς".Ο Λευτέρης Νικολαϊδης, περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής" για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, υποχρεώθηκε σε παραίτηση για να μπει στην θέση του  ο Ναθαναϊλίδης Αναστάσιος.
Ο Λευτέρης Νικολαϊδης που ήταν και ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης στις εκλογές ήταν ένας αξιόλογος αγωνιστής για το κόμμα του, πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και αρκετά ενεργός στην πολιτική σκήνη. Πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ με καταγωγή από την μαρτυρική Δράμα.


Από την μέρα που ορκίστηκε δέχτηκε πολλές πιέσεις για να παραιτηθεί και να αναλάβει ο εκλεκτός της "οικογενείας" Παρόμοια κατάσταση που είχε γίνει στην περίπτωση από τον Ματθαιόπουλο. Άλλωστε τελευταία έγιναν πολλές ανακατανομές στις έδρες της τοπικής αυτοδιοικήσης από τον ίδιο τον "Ηγετίσκο της Φακής" για να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι μετά την επερχόμενη καταδίκη του.


Ποιος είναι όμως ο Ναθαναηλίδης? Ο Ναθαναηλίδης είχε κατηγορηθεί για τον τρόπο που πήρε μια άδεια καντίνας στην παραλία του δήμου Νέστου. Αφού είχε φτάσει στο σημείο να καταθέσει έγγραφα ότι είναι ΑμΕΑ!! Όλα αυτά υπάρχουν σε δημοσιεύματα από τον τοπικό τύπο,που το edolio5 έχει στην διάθεσή του.