Ισόβια στον δράστη για την δολοφονία στο Βλυχό Μεγάρων! Η βεντέτα που φοβούνται όλοι ότι αρχίζει και ο ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας που μίλησε στο edolio5 για ηθική δικαίωση της οικογένειας που ήταν συνήγορος και έχασε τον άνθρωπο της.


edolio5 team

Την προηγούμενη Δευτέρα 15/4 έπεσε η αυλαία στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών στην δίκη της δολοφονίας που έγινε στο Βλυχό Μεγάρων στις 8/12/22 .
Ο 38χρονος δράστης Κ.Π. καταδικάστηκε σε ισόβια.

Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στον καταυλισμό, στην ίδια παρέα και διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον 30χρονο θανάσιμα στο στήθος.

Η υπόθεση είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις με φαινόμενα βεντέτας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του θανόντος μετά την δίκη, Γιάννης Γλύκας είπε στο edolio5: 

«Ως παριστάμενοι προς υποστήριξη της κατηγορίας, οι εντολείς μου και η οικογένεια του θύματος αισθάνονται δικαίωση για την απόφαση αυτή του δικαστηρίου, απόφαση η οποία απαλύνει την θλίψη και οδύνη τους για την απώλεια του ανθρώπου τους. Για άλλη μια φορά έλαμψε η αλήθεια δίχως να επηρεάσει η αμερόληπτη κρίσης της δικαιοσύνης».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !