19 Ιουνίου προσδιορίστηκε η δίκη των Σπαρτιατών για τις καταγγελίες που έκανε ο Στίγκας σε βάρος τους! Στο εδώλιο και ο Ηλίας Κασιδιάρης ως ηθικός αυτουργός μαζί με έναν δικηγόρο. Από μέρα σε μέρα η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου για την έκπτωση και των 12 από την βουλή. Την ίδια ώρα «σφάζονται» τα «ορφανά» του εγκλείστου στον Δομοκό με και ο ένας λέει προδότη τον άλλον.


edolio5 team

Για μετά τις ευρωεκλογές προσδιορίστηκε η δίκη των 13 κατηγορουμένων που θα καθίσουν στο εδώλιο. 

19 Ιουνίου θα γίνει η δίκη των 11 βουλευτών των Σπαρτιατών, του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη και ενός δικηγόρου έπειτα από την παραγγελία της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη ύστερα από τις καταγγελίες που έκανε σε βάρος τους ο Βασίλης Στίγκας. 

Ειδικότερα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά την έρευνα που διεξήγαγε κατέληξε στη δίωξη 13 προσώπων, εκ των οποίων οι 11 διώκονται για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, ως ηθικός αυτουργός διώκεται ο έγκλειστος Ηλίας Κασιδιάρης ενώ για συνέργεια στο αδίκημα διώκεται ο δικηγόρος Σ.Μ, που εμφανίζεται ως σύνδεσμος μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και των Σπαρτιατών.

Η έρευνα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ξεκίνησε πριν από μήνες, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα για παρασκηνιακές και έκνομες ενέργειες στο κόμμα του, κάνοντας μάλιστα λόγο για Greek Mafia και Don Corleone φωτογραφίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο Βασίλης Στίγκας κατέθεσε δύο φορές στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που παρενέβη μετά τις καταγγελίες του και ανέλαβε προσωπικά την έρευνα, ενώ εξηγήσεις ως ύποπτοι έδωσαν όλοι οι βουλευτές του κόμματός του αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Να σημειώσουμε ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, δικηγόρος Χάρης Κατσιβαρδάς έχει μηνύσει τον Βασίλη Στίγκα για όσα έχει πει σε βάρος του. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την απόφαησ του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου το κόμμα του Στίγκα δεν θα πάρει μέρος στις ευρωεκλογές αφού πλέον και με δικαστική σφραγίδα θεωρείτο «κέλυφος» του Κασιδιάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 είναι απόλυτα βέβαιο ότι μέχρι την ημέρα της διεξαγωγής της δίκης θα έχουν κηρυχθεί έκπτωτοι και οι 12 βουλευτές. Αυτό αναμένεται να συμβεί από μέρα σε μέρα, πιθανόν και πριν το Πάσχα με ανακοίνωση του ανώτατου ειδικού δικαστηρίου σε εμβόλιμη συνεδρίαση που θα προσδιοριστεί.

Οι εξελίξεις όμως μετά την ολοκληρωτική κατεδάφιση του κόμματος περίγελος που σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε η σφραγίδα του έχει επιφέρει και «αιματηρή» διαμάχη ανάμεσα στα «ορφανά» του εγκλείστου στις φυλακές Δομοκού που διεκδικούν τις λίγες ψήφους που έχουν μείνει αφού έχουν πλέον χωριστεί σε 2 ομάδες που βγάζουν τα μάτια τους καθημερινά στο διαδίκτυο με δημόσιες ανακοινώσεις. 

Ο πιο στενός συνεργάτης, μέχρι εχθές του Κασιδιάρη, Χαράλαμπος Γιώτης κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής σε συνδυασμό που έβριζε τον καθοδηγητή του στις προηγούμενες εκλογές ενώ στενό συγγενικό πρόσωπο δικηγόρου που βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον του εγκλείστου στις φυλακές Δομοκού τον αποκαλεί προδότη με δημόσια ανάρτηση του και καλεί όλους να τον καταψηφίσουν.

Την ίδια ώρα άλλοι που αποκαλούσαν ως νεοναζιστή τον Κασιδιάρη ζητούν με αναρτήσεις τους να ψηφιστεί ο Γιώτης. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !