Παρακαλούσε για αναβολή ο κολλητός του Κασιδιάρη ενεχυροδανειστής Τρύφων Μπουγάς! Η δίκη με κατηγορούμενο τον Άρη Σπίνο που αποκάλυψε το «βίο και την πολιτεία» του αλλά αποφεύγει σαν τον «διάολο με το λιβάνι» την ακροαματική διαδικασία ως μηνυτής. Τι φοβάται ;


edolio5 team

Ίσως αποτελεί μοναδικό φαινόμενο ο μηνυτής να μην θέλει να γίνει η δίκη! Συνήθως αυτό το επιδιώκει ο κατηγορούμενος. Στις 25 Απριλίου ήταν προσδιορισμένη, ύστερα από 3 αναβολές η δίκη με μηνυτή τον ενεχυροδανειστή Τρύφων Μπουγά, για την ιδιότητα του οποίου έχουν γράψει πλήθος ΜΜΕ, επειδή ισχυρίζεται ότι ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος αποκάλυψε τον κρυφό του βίο γύρω από τον κόσμο των χρυσών δοντιών, των Rolex και τις λίρες που πουλάει ο δυστυχισμένος κόσμος για να τα βγάλει πέρα και αγοράζει ο ίδιος.

Να θυμίσουμε ότι το ενεχυροδανειστήριο είχε καεί ύστερα από εμπρηστική ενέργεια και είχε ακολουθήσει σχετικά προκήρυξη για τους λόγους και την αιτία. Επιπλέον όπως είχε αποκαλύψει το edolio5 σε μια άλλη δίκη που ήταν πάλι μηνυτή ο Μπουγάς επειδή ισχυριζόταν ότι κάποιοι του έκαψαν το αυτοκίνητο ζητούσε από τον κατηγορούμενο να γίνουν φίλοι (!) για να αποσύρει την μήνυση αλλά αυτός του απάντησε μπροστά σε όλο το ακροατήριο. «Τι λες ρε μαυραγορίτη. Θα γίνει η δίκη κανονικά»! Η δίκη εξελίχθηκε και ο Τρύφων Μπουγάς είπε ότι όλα ήταν... μια παρεξήγηση. Το edolio5 ήταν εκεί.

Ας έρθουμε όμως στην δίκη. Από νωρίς το πρωί τις Πέμπτης μια δικηγόρος, παρακαλούσε τον συνήγορο υπεράσπισης του δημοσιογράφου να συνηγορήσει στο αίτημα αναβολής, για μια ακόμη φορά, αλλά επ' ουδενί ο συνήγορος σε συνεννόηση με τον δημοσιογράφο δεν το δέχτηκε. Το δικαστήριο διέκοψε την συνεδρίαση προκειμένου να εμφανιστεί ο μηνυτής Τρύφων Μπουγάς, ο οποίος ήρθε μετά από 3 ώρες, κρατώντας ένα χαρτί γιατρού που αφορούσε ασθένεια του συνηγόρου του και το οποίο κατέθεσε στην έδρα του δικαστηρίου. 

Η δίκη αναβλήθηκε παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της άλλης πλευράς. Το edolio5 θα είναι πάλι εκεί! 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !