Ένας Μπουγάς.... μα τι Μπουγάς! Αθωώθηκε ο αντιεξουσιαστής Κώστας Κ. που είχε κατηγορηθεί για την επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητο του συνοδοιπόρου του Ηλία Κασιδιάρη. "Αν μου υποσχεθείτε ότι δεν θα ασχοληθείτε ξανά μαζί μου θα σας συγχωρέσω" "Τί είναι αυτά που λες ρε μαυραγορίτη. Θέλω να γίνει η δίκη"


edolio5 team

Στις 28/2 έγινε η δίκη του αντιεξουσιαστή Κώστα Κ για την επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητο του πρώην δημοτικού σύμβουλου Καλλιθέας, Τρύφωνα Μπουγά που διατηρεί ενεχειροδανιστήριο - εμπορία χρυσού στην Καλλιθέα.

Ο Μπουγάς καθ'όλο το προηγούμενο διάστημα έλεγε δεξιά και αριστερά πως όταν γίνει η δίκη "θα τους δείξω τι θα πάθουν"! Μάλλον όμως σκεπτόμενος διαφορετικά άλλαξε στάση και είπε στην έδρα του δικαστηρίου "Το θέμα για έμενα είναι λήξαν"! Η πλάκα είναι ότι ο κατηγορούμενος επέμενε να γίνει η δίκη και δεν δεχόταν καμία συγχώρεση (!) από τον Μπουγά. Το αποτέλεσμα της δίκης ήταν η αθώωση του κατηγορουμένου! Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε ακόμα μία. Οι "λεβέντες" του πληκτρολογίου λένε πολλά και διάφορα κοιτώντας τον καθρέφτη τους για το πόσο σκληροί είναι. Όταν φτάνει όμως η ώρα του δια ταύτα, μπροστά στην αίθουσα του δικαστηρίου αλλάζουν στροφή και ψήνουν το ψάρι από την ανάποδη. "Αν μου υποσχεθείτε ότι δεν θα ασχοληθείτε μαζί μου θα σας συγχωρέσω" έλεγε ο Μπουγάς στον κατηγορούμενο. "Τί είναι αυτά που λες ρε μαυραγορίτη. Θέλω να γίνει η δίκη"