Η άγνωστη συνάντηση Βελόπουλου με Γεωργιάδη στο αεροδρόμιο και το θερμό επεισόδιο! Το χλόμιασμα του υπουργού Υγείας και το χαμόγελο που του κόπηκε...


edolio5 team

Η «βεντέτα» που ξεκίνησε εντός κοινοβουλίου, φαίνεται ότι συνεχίζεται και εκτός. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι είχαν μία απρόβλεπτη συνάντηση την πτήση προς Θεσσαλονίκη.
Το θερμό επεισόδιο στη Βουλή, συνέβη όταν ο υπουργός από το υπουργικό έδρανο μάλιστα, κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο ότι παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος το 2014, γεγονός όμως που διαψεύδεται από τα δημοσιεύματα της εποχής. Ο Γεωργιάδης μάλιστα αμφισβήτησε ακόμα και την ύπαρξη του νεκρού φίλου του Κυριάκου Βελόπουλου στο έγκλημα των Τεμπών, επισύροντας την οργή του προέδρου και δικαίως αφού όλη η Θεσσαλονίκη γνωρίζει την σχέση που είχαν οι 2 άντρες και την πολυετή φιλία που διατηρούσαν.

Κατά τη διάρκεια της αποβίβασης από την πτήση λοιπόν, οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν στο ίδιο λεωφορείο. Τότε, ο υπουργός υγείας πλησίασε με χαμόγελο τον Κυριάκο Βελόπουλο για να τον χαιρετήσει, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μόλις ο δεύτερος τον αντιλήφθηκε, του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, κάνοντας μία εμφανή γκριμάτσα αποδοκιμασίας! Με αποτέλεσμα ο Άδωνις να μείνει «παγωτό» μέσα στο λεωφορείο και να χλομιάσει.

Λίγο αργότερα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Focus 103,6 στην Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιβεβαίωσε το επεισόδιο, λέγοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να συγχωρήσει οποιαδήποτε προσωπική επίθεση, ακόμα και συκοφαντική, όχι όμως στην αμφισβήτηση του θανάτου του στενού του φίλου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !