Στο στόχαστρο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου το νέο «κόμμα - κέλυφος» του Κασιδιάρη! Αδερφός καταδικασμένου και φυλακισμένου π. βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» και βουλευτής των Σπαρτιατών που ανεξαρτητοποιήθηκε ετοιμάζουν «μαγαζί» για να ξεγελάσουν το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου.


edolio5 team

Όταν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν 3 φορές τον Άρειο Πάγο τότε δεν είναι απλά ανόητοι αλλά κάτι άλλο!

Μετά την οριστική και αναμενόμενη από ώρα σε ώρα απόφαση του εκλογοδικείου που οδηγεί σε έκπτωση και τους 12 βουλευτές των Σπαρτιατών αλλά και την αποπομπή τους από το Α1 αρμόδιο πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει εντοπίσει 3 σχηματισμούς που λειτουργούν ως «κέλυφος» μιας νέας προσπάθειας αντικατάστασης των Σπαρτιατών. Πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας είναι ο αδερφός φυλακισμένου πρώην βουλευτή της Χ.Α. και ένας π. βουλευτής των Σπαρτιάτων που έχει ανεξαρτητοποιηθεί και για τον οποίο είναι γνωστές οι σχέσεις που έχει με τον Ηλία Κασιδιάρη αφού αυτός είχε επιλέξει τόσο τον Βασίλη Στίγκα όσο και όλο σχεδόν το ψηφοδέλτιο των Σπαρτιατών. Ο Χαράλαμπος Γιώτης ένας εκ των πιο στενών συνεργατών του Κασιδιάρη, είναι έξω από αυτό το νέο «κόλπο» αφού ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής όπως ο ίδιος λέει δεξιά και αριστερά δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη, αφού όπως ισχυρίζεται μιλάει πολύ, για την μη διαρροή μέχρι να περάσει το κόμμα αυτό από το αρμόδιο τμήμα Α1 του Αρείου Πάγου και μετά να ανακοινωθεί η υποστήριξη του Ηλία Κασιδιάρη. Το κόμμα αυτό παραπέμπει στο όπλο των Ινδιάνων στην Ζούγκλα με ολίγον πατριωτισμό! Οι άλλοι 2 σχηματισμοί που προσπαθούν να παίξουν έναν τέτοιο ρόλο περιμένουν στην γωνία μην τυχόν και κοπεί ο ένας για να έχει ρόλο ο άλλος.

Πρόκειται για 2 κόμματα που το ένα παραπέμπει στην θρυλική εκπομπή του Μυλωνά που έκανε τα μεσάνυχτα και το άλλο σε μια παρόμοια έκφραση με το μαγαζί του Σώρρα και την αρχή του σύμπαντος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !