Πέμπτη, Απριλίου 04, 2024

Και του σαλονιού και του λιμανιού! Η 68χρονη κυρά Γιάννα πήγε σε ταβέρνα στην ακαδημία Πλάτωνος για να χτίσει την εικόνα της λαϊκιάς κοπέλας. Οι φιλοδοξίες για την προεδρία της Δημοκρατίας και το σύνθημα «θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε».


Του ειδικού συνεργάτη

Να το πάλι το κορίτσι μας! Παρατηρώ με προσοχή μια προσπάθεια επανεμφάνισης της αγαπημένης του edolio5 Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία αφού τη μία φορά διαρρέει φωτογραφίες έναντι μερικών 100ευρων σε πρόθυμους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους από την διασκέδαση στον Αντώνη Ρέμο με την Μαριάννα Λάτση και άλλα βαρύγδουπα ονόματα του εγχώριου τζετ σετ, μετά δημοσιοποιεί φωτό με τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ από τη συναυλία Ολλανδού βιολιστή στο ΟΑΚΑ, μας δείχνει πόσο ευτηχισμένη είναι στα σοκάκια της Μυκόνου χεράκι - χεράκι με τον Θόδωρο και προ ημερών δίνει στη δημοσιότητα την εμφάνιση της σε παραδοσιακή ταβέρνα στην Ακαδημία Πλάτωνος, ενδεδυμένη με φτωχικό casual (μόνο 2.000 ευρώ) που να συνάδει με την περιοχή και την ανθρωπογεωγραφία της ταβέρνας, όπου ήπιε ρετσίνα και έφαγε μαγειρευτά φαγητά και τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος!

Προσπαθεί δηλαδή να εμφανιστεί η αγαπητή μου Γιάννα, σαν ένα απλό κορίτσι, του «Λιμανιού και του Σαλονιού», που με την ίδια ευκολία μπορεί να είναι σε δεξίωση στο Μέγαρο, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο αλλά και σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι σε αθηναϊκή φτωχογειτονιά, σαν καθημερινός άνθρωπος! Η Γιάννα για όσους δεν ξέρετε δεν αλλάζει ούτε βλεφαρίδες αν δεν πρέπει. 

Πάντως πέραν πάσης αμφιβολίας πρόκειται για μια προσπάθεια διαμόρφωσης ενός κοινωνικού προφίλ για την Γιάννα, που να συνάδει με τις πιθανές βλέψεις της για την Προεδρία της Δημοκρατίας! Της το έχει υποσχεθεί άλλωστε ο Κασσελάκης. Περισσότερα όταν θα έρθει η ώρα.

Να θυμηθείτε ότι σε λίγο καιρό θα χρησιμοποιεί ατάκες από την γνωστή ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκης που όταν πήρε έναν καλό μισθό τηλεφώνησε στον κυρ Στέφανο. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !