Δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται! Σβήνουν όλοι από την μνήμη του κινητού τους το νούμερο του Λαβράνου! Το τέλος που φαίνεται πιο έντονο μέρα με την μέρα για τον άλλοτε ισχυρό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και προστασίας του Πολίτη που υπέγραφε την μια σύμβαση μετά την άλλη. Από κόσκινο περνούν όλοι οι φάκελοι με τις υπογραφές που του μοίραζαν δεκάδες εκατομμύρια άλλα όλοι κάνουν τώρα πως δεν τον ξέρουν.


Του ειδικού συνεργάτη

Όταν πέσει η βελανιδιά τρέχουν άπαντες να κόψουν ξύλα! Όπου νάνε θα ακούσετε τα μαντάτα αφού πλέον δεν θα μπορούν να κρυφτούν όπως τώρα!Ο λόγος για τον επιχειρηματία των πέντε ηπείρων Γιάννη Λαβράνο που πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στο τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών που έρευνα η δικαιοσύνη σε ανώτατο βαθμό.

Δεν του έφτανε το γεγονός ότι κόπηκαν μαχαίρι οι σχέσεις του υπουργείου ΠΡΟΠΟ με τις εταιρείες του και τον έχουν εγκαταλείψει όλοι οι φίλοι του. Ακόμη και ο κολλητός του λογιστής Κάραλης που βλέπει να έρχεται η καταιγίδα.

Δεν φτάνει που υπάρχει στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα ένα πόρισμα που θα οδηγήσει τον Λαβράνο στην πόρτα του Αρείου Πάγου για εξηγήσεις, έμαθα ότι ξεψαχνίζονται όλες οι συμβάσεις που υπέγραψε τόσο με το υπουργείο ΠΡΟΠΟ όσο και με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Συμβάσεις οι οποίες… λένε οι κακές γλώσσες, πληρώθηκαν από τα απόρρητα κονδύλια των υπουργείων, αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκαν ή υλοποιήθηκαν μερικώς 

Δηλαδή η είσπραξη ολοκληρώθηκε, το… προϊόν δεν παραδόθηκε κι επειδή όλα αυτά κάνουν τζιζ αφού είναι απόρρητα, μπορεί να έχουμε μεγάλες εκπλήξεις. Στο στόχαστρο της έρευνας έχουν μπει αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπως και διοικητικοί υπάλληλοι.

Ο ίδιος πάντως μαθαίνω ότι δεν πτοείται αλλά φροντίζει να αυξάνει την προσωπική του φρουρά με ιδιώτες πλέον αφού τελείωσε οριστικά το πάρτι με την κουστωδία αστυνομικών και ΕΥΠατζήδων που τους είχε παραχωρήσει η κυβέρνηση. Το ρητό είναι παλιό :  Δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται .

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !